Бурбак з Федоруком на сироварні розповіли головам об'єднаних територіальних громад Чернівецької області про останні ухвалені закони

Бурбак з Федоруком на сироварні розповіли головам об'єднаних територіальних громад Чернівецької області про останні ухвалені закони

10.04.2018, 19:39

Сьогодні відбулася чергова зустріч з головами об'єднаних територіальних громад Чернівецької області. Цього разу всі зібрались на запрошення Голови Глибоцької ОТГ Григорія Ванзуряка у Михайлівці на нещодавно відкритій сироварні "Добрі газди".

Розпочали відповідно до наших українських Великодніх традицій - пані Неля Малько щедро поливала чоловіків водою: "На щастя".

Потім гостям презентували сироварню, яка обслуговує кооператив з виробництва молока та сиру. І кооператив, і сироварня є успішними результатами створення Глибокської ОТГ та загалом реформи з децентралізації влади в Україні.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак з Федоруком попросили у Гройсмана сучасний комп'ютерний томограф для потреб чернівчан

- Окремо, разом з колегою нардепом Миколою Федоруком ознайомили з останніми законодавчими ініціативами проголосованими в Верховній Раді, - розповів народний депутат України Максим Бурбак. - Обговорили робочу нараду щодо процесу впровадження цієї надважливої реформи, яка пройшла у Вінниці минулого тижня. Отримали доручення від голів стосовно вирішення проблемних питань життєдіяльності громад.

- Раз за разом переконуюсь в правильності курсу на децентралізацію влади в нашій державі. І наші з Миколою Трохимовичем численні зустрічі, під час яких до хрипоти переконували в майбутньому успіху нововстворених ОТГ, не пройшли марно. Кожна зустріч наочно показує успіхи ініціативних громад та їх голів, які наважились на цей відповідальний крок, щоденною працею впроваджуючи реформу в життя. Реформу, яку вже остаточно не спинити!!! Далі буде, - пообіцяв Максим Бурбак.  

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1