Бурбак сподівається, що Мунтян вижене Маніліча

Бурбак сподівається, що Мунтян вижене Маніліча

04.12.2015, 00:30

Народний депутат України звернувся з листом до новообраного голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна. Текст листа політик оприлюднив на своїй сторінці у ФБ у супроводі коментаря наступного змісту. 

- Ну, шановні, це вже перебор. Призначати корупціонера Маніліча управляти комунальним майном області - це, як мінімум, плювок в обличчя громади. Відкидаю думку, що це розплата за консолідоване голосування на сесії облради у віторок. Скільки ще багато дивного про обласну раду ми почуємо ближчим часом? Quod victoriae pretium ? Яка ціна перемоги? Чекаємо на мудре та справедливе рішення мого колеги Івана Мунтяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Те, про що писав BukNews сталося: Маніліча призначено начальником управління власності облради

1


КОМЕНТАРІ (2)

В стране и области других проблем, кроме Манилича нет. Высокий курс, завышеные тарифы на коммунальные услуги, низкая зарплата, низкий уровень медицины, низкий социальный уровень, отсутствие учебников в школах ... Я долго могу перечислять проблемы насущные. Но это ничто по сравнению с Маниличем,да Максиммка?? 

avatar

как мелочно

04 грудня 2015 09:09

Нешановний Максим Юрійович! Крім цього ганебного рішення суду, шитого з ниток, і прийнятого під тиском на суд, більше на Валентина нічого немає у вас. Шукали ви дуже пристально. А от чого він вас так нервує?? Це питання. За ті дві тсячі, що облрада заплатила за роботи????  Повірте, ваші товариші вкрали в мільйони разів більше.   

avatar

гімнозист

04 грудня 2015 10:01