На ділянку Чернівці – Атаки планується спрямувати 400 млн. грн: Бурбак сподівається, що дорогу ремонтуватимуть оперативно і чесно

На ділянку Чернівці – Атаки планується спрямувати 400 млн. грн: Бурбак сподівається, що дорогу ремонтуватимуть оперативно і чесно

20.01.2018, 19:20

Під час години запитань до Уряду народний депутат України Максим Бурбак звернувся до посадовців з питанням щодо фактів ручного управління чиновниками Укравтодору коштами на ремонт дороги Житомир - Чернівці.

- Укравтодор миттєво спростував. Будемо сподіватися, що так оперативно і чесно буде і з ремонтом дороги, - висловив сподівання народний депутат України Максим Бурбак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогу Н-03 Житомир - Хмельницький - Чернівці "Укравтодор" назвав серед пріоритетів 2018 року

 Укравтодор

СПРОСТУВАННЯ ІНФОРМАЦІЇ

Державне агентство автомобільних доріг України спростовує інформацію, поширену сьогодні у ЗМІ, стосовно фінансування ремонту дороги Н-03 на ділянці Чернівці – Атаки.

Державне агентство автомобільних доріг України підтримує ініціативу народних депутатів про затвердження окремої бюджетної програми у розмірі 1 мільярда гривень на ремонт дороги Н-03 Житомир – Хмельницький – Кам’янець-Подільський – Чернівці.

...

Офіційно заявляємо про те, що згідно із проектом розподілу коштів за цією бюджетною програмою, на ремонт дороги Н-03 на ділянці Чернівці – Атаки планується спрямувати 400 млн. гривень.

Розподіл коштів має бути затверджений Урядом України.

Просимо не поширювати недостовірну інформацію.

1


КОМЕНТАРІ (1)

100%  вранье.  Весь этот  "липовый"  миллиард   в  полном  обЪеме  будет  идти  на  Винницкую  и  Хмельницкую  Службы  а/дорог. На  черновицкую  не  заказывали даже  ПС документацию. А  чтобы  её  изготовить  надо  не  менее  года.  Так  что,  Бурбак  ВРЕТ, хотя  может  и  понарошку.

avatar

НВ

20 січня 2018 22:21