Бурбак радився з керівниками ОТГ Чернівецької області

Бурбак радився з керівниками ОТГ Чернівецької області

31.01.2018, 15:24

Сьогодні за участю народного депутата України Максима Бурбака, керівника департаменту регіонального розвитку Віктора Подорожного відбулась надзвичайного продуктивна зустріч з головами об’єднаних територіальних громад області.

- Була досить жвава дискусія по багатьом питанням життєдіяльності новостворених об'єднаних громад.  Підтримка ініціативи Прем'єра Володимира Гройсмана щодо передачі землі за межами населених пунктів до ОТГ, зміни критеріїв ліцензування центрів ПМСД, нагальність перепису населення з огляду нарахування субвенцій з центрального бюджету, сплата податків по місцю фактичного знаходження підприємств, закриття відділень Ощадбанку та Укрпошти в селах області, призначення дати перших виборів в Новодністровську та інших населених пунктах після оновлення ЦВК та багато інших.

- По кожному з питань пояснив свою позицію та позицію фракції Народного Фронт, - розповів Максим Бурбак. -  Адже саме наша команда була ініціатором реформи та кожним голосуванням підтримує її імплементацію на місцях. Всі схвалили старт дискусії щодо завершення добровільності об'єднань, адже безініціативність та деколи спротив на місцях суттєво гальмують успішну реформу з децентралізації. Всі спільні рішення записані та є обов'язковими мені до виконання! Далі буде...

Світлина від Maksym Burbak.

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

То тепер Бурбак в ОДА завів, окрім Гостюка, cобі ще одну маріонетку- Подорожного.

avatar

Біл

01 лютого 2018 11:09

ето те два дебила которые отправляют на русских украинцев в другой район?? Зря вы тронули грузно ой зря

avatar

Грубно

01 лютого 2018 19:33

Саме ці два дебіла. А ще два дебіла в Сокирянах: Равлик і Нажига

avatar

Для Грубно

01 лютого 2018 23:20