Бурбак призначив нового керівника Укрпошти, а в п'ятницю відкриє відреставровану чернівецьку пошту

Бурбак призначив нового керівника Укрпошти, а в п'ятницю відкриє відреставровану чернівецьку пошту

09.04.2014, 22:22

Наказом Мінінфраструктури від 08.04.2014 №50-О виконуючим обов’язки генерального директора Укрпошти призначено Михайла Петровича Паньківа.

Представляючи його колективу 9 квітня, Міністр інфраструктури Максим Бурбак зазначив, що серед завдань новопризначеного керівництва Укрпошти – повернути клієнта до національного оператора поштового зв’язку України, відновити втрачені за останні роки позиції підприємства на ринку поштових послуг, викорінити корупцію.

«На підприємство, як і на державу в цілому, чекають нелегкі часи. Нам усім доведеться «затягнути паски». Реорганізація та модернізація неминучі. Впевнений, із новим керівником колектив виконає завдання, які ставить перед Укрпоштою держава», – наголосив Максим Бурбак.

Михайло Паньків, зазначив, що вважає за велику честь очолити такий потужний колектив, і попередив, що на підприємство чекають кардинальні зміни, зокрема у самих підходах до роботи.

«Ми орієнтуватимемося на результат, а не на процес. Вважаю, що конкуренція на ринку послуг поштового зв’язку України є найпотужнішим стимулом до розвитку. Щоб бути успішними, ми переглянемо послуги, які надаємо, і комерційну діяльність», – підкреслив в.о. генерального директора.

Принципами роботи нового керівника стануть чесність, прозорість і порядність. «Головне – подолати корупцію. Ми маємо мотивувати наших працівників до добросовісного виконання обов’язків і досягнення конкретних результатів», – зазначив Михайло Паньків.

В.о. генерального директора вважає, що в Укрпошти є значний нереалізований потенціал у різних сегментах ринку поштових послуг, зокрема у посилковому: «Цей ринок в Україні недорозвинений, і ми повинні повернути клієнтів та лідерство на ринку доставки».

Своїм основним завданням Михайло Паньків вважає підвищення рентабельності підприємства. «Ми повинні вийти на рівень рентабельності у 10 – 15%, – сказав він, – і вивести Укрпошту на рівень поштових операторів розвинутих європейських держав».

ukrposhta.ua

Очікується, що в п'ятницю, 11 квітня, міністр інфраструктури України Максим Бурбак візьме участь в урочистостях з нагоди відкриття відреставрованого операційного залу Чернівецької дирекції Укрпошти. Це архітектурна пам’ятка часів Австро-Угорської доби. Такі ж споруди є лише в Австрії та Словенії. Будівлю пошти було зведено ще 1889 року. Ремонтно-реставраційні роботи почалися 2009 року. Реставруючи приміщення його привели у відповідність до первозданного вигляду. Водночас операційний зал обладнано за сучасними технологіями, щоби надавати поштові послуги на гідному рівні як чернівчанам, так і гостям міста.

Сьогодні нелегко знайти фахівців, які б могли займатися реставрацією такої архітектурної пам’ятки, оскільки переважна більшість не бажає витрачати час та енергію на те, що можна зробити значно швидше з використанням нових технологій: вбрати все в гіпсокартон, пластик та наклеїти ліпнину, яку продають на «Калинці», - розповідав директор Ярослав Цюпак. – Ось ця ліпнина – ручної роботи із використанням лише натуральних матеріалів, які є в будівництві, тут не використовують жодної фальші, замінників, імітації. Якщо підійдете до вікна – то воно натуральне, із дерева. Підвіконник – із справжнього каменю, а підлога – із натурального шліфованого граніту, – розповідає пан Ярослав. (за матеріалами Ольги ШУПЕНІ). 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Регіонала Цюпака коли люструєте? Скільки листів із скаргами завдяки йому йому було перехвачено та не надійшло до Києва. Його сусід по парті у обласній раді пан Харабара не раз вказував, який лист слід перехватити.
avatar

Долганич

09 квітня 2014 20:45

Побійтеся Бога. Чоловік хворий

avatar

123

10 квітня 2014 09:12

Лучше б зарплату первым делом поднял работникам
avatar

Юлия

14 квітня 2014 14:34