Бурбак просить Авакова взяти під особистий контроль розслідування нападу на пенсіонерів у Клішківцях

Бурбак просить Авакова взяти під особистий контроль розслідування нападу на пенсіонерів у Клішківцях

20.09.2016, 13:18

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням взяти від особистий контроль розслідування кримінального провадження за фактом нападу на пенсіонерів у Клішківцях. 

Такі випадки вкотре підтверджують необхідність продовження реформи поліції і, зокрема, впровадження нової служби дільничних інспекторів. Хоча впевнений, буковинські правоохоронці знайдуть цих виродків, - прокоментував своє зверення до міністра Максим Бурбак. 

 

 ДОВІДКОВО: 

Бандити, які уночі 17 вересня жорстоко побили і пограбували подружжя пенсіонерів у сели Клішківці Хотинського району, відібрали у потерпілих 15 тисяч гривень і золоті прикраси – перстень, ланцюжок і сережки. Про це журналістам розповів начальник Хотинського відділення Національної поліції Юрій Дахно.

 - З потерпілою ми вже змогли поспілкуватися, вона перебуває в лікарні, стан жінки задовільний, - сказав Ю.Дахно. – З потерпілим поки поговорити немає змоги – він залишається під дією ліків.

 Читайте: "Для чого так страшно було бити?" – Клішківці збурені жорстоким нападом на пенсіонерів

У Клішківцях невідомі серед ночі скоїли розбійний напад на пенсіонерів, страшенно побили і пограбували

 За даними поліції, двоє невідомих безперешкодно зайшли до приміщення пенсіонерів – старенькі тримали двері незачиненими. Побили жінку, потім чоловіка, вимагаючи грошей. У хаті поперекидали все. Жінка розповіла, що били її палицею.

 Причини нападу поки не встановлені. Подружжя пенсіонерів – чоловік 1941 року народження, жінка 1946 року, мали невеликий садок і нещодавно продали частину врожаю. Поліція припускає, що це стало комусь відомо і нападники вирішили відібрати зароблені старенькими гроші.

 Наразі поліція відпрацьовує різні версії злочину, який могли вчинити як місцеві мешканці, так і представники інших регіонів.

 Ю.Дахно стверджує, що нинішнього року на Хотинщині жодного випадку пограбування з проникненням у житло не було – крадіжки є, у тому числі й не розкритті, але нападів з побиттям потерпілих зафіксовано не було.

MOLBUK.UA

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не смішіть підошви людям такими бурбаківськими просьбами, їх було вже  вагон, а толку? не піарьте пустим бурбака його й так вже терпіти не можуть

avatar

Агі

21 вересня 2016 15:26