Бурбак обіцяє зробити все, щоб повернути ситуацію в Ломачинцях в законне русло

Бурбак обіцяє зробити все, щоб повернути ситуацію в Ломачинцях в законне русло

31.10.2018, 10:09

Народний депутат України Максим Бурбак прокоментував інформацію про те, що Мінрегіонбуд не схвалює ситуації, що склалась в Ломачинцях з двовладдям! 

Чекаємо на реакцію Чернівецької ОДА. Але з наступного пленарного тижня, будучи в столиці, зроблю все, щоб повернути ситуацію в Ломачинцях в законне русло. Новодністровській ОТГ, з Ломачинцями у складі, бути! Місцевих чиновників -ретроградів треба гнати у відставку! А їх посіпак, аграріїв -"козачат" до відповідальності згідно чинного законодавства ! - сказав народний депутат України Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінрегіон, на відміну від Чернівецьких ОДА й облради, миттєво відреагував на події, що відбуваються у новоствореній Новодністровській ОТГ

Чернівецька обласна рада відмовилася повідомляти Гройсмана про дестабілізацію ситуації в Сокирянському районі

Водночас Тарас Прокоп, радник з питань децентралізації у ULEAD з Європою / ULEAD with EuropeProject manager у Громадянська мережа ОПОРА, заявив таке

Ситуацію в с. Ломачинці вже розглядають на найвищому рівні! Найгірше, що покарання можуть понести прості люди, якими маніпулюють, а не реальні організатори протиправних дій.

ДОВІДКОВО:

«Мінрегіон вже направив листа Кабінету Міністрів України, в якому пропонує доручити Чернівецькій обласній державній адміністрації перевірити факти протиправних дій на території Сокирянського району та Новодністровської ОТГ та, у разі їх підтвердження, доручити обласній державній адміністрації підготувати проект подання Прем’єр-міністра України про припинення повноважень голови Сокирянської районної державної адміністрації».

1