Бурбак назвав телеканал 'Інтер' 'рупором Кремля і очікує висновків від Нацради

Бурбак назвав телеканал "Інтер" "рупором Кремля і очікує висновків від Нацради

11.05.2018, 10:35

Народний депутат України Максим Бурбак назвав телеканал "Інтер" "рупором Кремля, який породжує в Україні війну".

Так він у четвер на телеканалі "Чернівці" прокоментував події довкола скандалу зі святковим концертом на "Інтері" до 9 травня, під час якого ведучі відзначились провокативною промовою. 

Він заявив, що після цього інциденту українські ЗМІ мають визначитись, чи є у цій ситуації питання корпоративної етики "з начебто наступом на свободу слова".

"...Чи ми повинні врешті решт усвідомити, що деякі канали в Україні є рупором Кремля, які породжують тут війну, які сіють хаос. Які роблять усе для того, щоб брат ішов на брата", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незалежна медіа-профспілка України: Інтер розпалює ворожнечу та підштовхує українське суспільство до розколу

 Скандал з каналом «Інтер»: Бурбак очікує висновків від Нацради

Він нагадав, що секретар РНБО Олександр Турчинов звернувся з відповідною заявою щодо цього інциденту до правоохоронних органів. Водночас Бурбак заявив, що очікує висновків від Нацради з питань телебачення й радіомовлення.

"Була заява Ольги Герасим’юк, що якщо це піде в ефір - будуть дії, відповідно до їхніх повноважень. Я хочу побачити ці дії. Нарешті. Скільки можна тримати під боком собі рупор Кремля?", - сказав Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свіча пам’яті» чи московський шабаш у Чернівцях? (+коментар Петра Кобевка)

Раніше повідомлялося, що у святковому концерті до 9 травня, який був показаний на телеканалі "Інтер", ведучі Андрій Доманський і Анастасія Даугуле відзначились провокативними промовами. 

"Ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їх портрети безкарно проносили під час факельної ходи у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників", - заявив Доманський.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

"Ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їх портрети безкарно проносили під час факельної ходи у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників", - заявив Даманський. 

avatar

Чернівчанин

12 травня 2018 00:22