Бурбак - нардепам:  «Дайте на пам’ятник від себе,  а не вимагайте від Каспрука. Не збіднієте!»

Бурбак - нардепам: «Дайте на пам’ятник від себе, а не вимагайте від Каспрука. Не збіднієте!»

20.07.2015, 18:25

Народний депутат України Максим Бурбак розкритикував ініціативу членів депутатської міжфракційної групи «Буковина».

Про це повідомляє кореспондент BukNews:

-          Мене відверто здивувало звернення членів депутатської міжфракційної групи «Буковина» до Чернівецького міського голови Олексія Каспрука щодо виділення коштів на добудову пам’ятника першому ректору Чернівецького університету за рахунок  перевиконання бюджету.  Дайте від себе, - запропонував народний депутат України Максим Бурбак. – Вас там десять людей в «Буковині». Перекажіть одну зарплатню. Не збіднієте! Вам гірше від того точно не стане. А вимагати це від мера… Триста тисяч – це лише виготовлення пам’ятника, а ще потрібно буде облаштувати територію.   Мерові буде чим зайнятися. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепи з "Буковини" просять Каспрука витратити гроші чернівчан на пам’ятник

Наталія Якимчук і Максим Бурбак підтримали ініціативу щодо відновлення пам'ятника першому ректору Чернівецького університету

Випускники ЧНУ ім. Ю.Федьковича різних років відкрили рахунок на пам'ятник першому ректору Костянтину Томащуку

Щодо власної участі у роботі депутатської міжфракційної групи «Буковина» народний депутат України Максим Бурбак вкотре пояснив: 

- Там, де утаємничено приймаються рішення щодо обрання голови, без зборів, а підписами: підпишіть - і я голова! я в такому участі не беру. Окремим депутатам, можливо, хочеться мати якийсь напис на візитці. Від цього краще Буковині точно не стане.  

1