Бурбак-Каспруку: 'Навіщо другий раз ремонтувати вулицю Каспрука? Хтось ховає сліди свого злочину?'

Бурбак-Каспруку: "Навіщо другий раз ремонтувати вулицю Каспрука? Хтось ховає сліди свого злочину?"

07.09.2015, 19:06

Зі справами минулої влади, що тоді відбувалося, повинні розбиратися правоохоронні органи, - переконанинй народний депутат України Максим Бурбак.

- Прикро, що досі до логічного завершення не доведені справи ні по Михайлішину, ні по Папієву. І це сфера відповідальності правоохоронних органів, - стверджує народний депутат України Максим Бурбак. - Я теж поставив питання Олексію Павловичу Каспруку: навіщо другий раз робити ремонт вулиці Каспрука. Там де, ми про це знаємо, є експертиза, де є кримінальна справа. Певно хтось хоче заховати сліди свого злочину? Але сховати не вдасться, експертиза вже була здійснена. 

Про це народний депутат України розповів під час прес-конференції у Чернівцях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертиза, яка з'ясує скільки було вкрадено під час ремонту вулиці Каспрука за часів Михайлішина, свідомо затягується

"Найкращій вулиці" Михайлішина знову не пощастило: після прориву водопровідної мережі і перекидання буса, дорога вкрилася вибоїнами. А Каспрук же попереджав!

Довідково:

У Чернівцях розпочався ремонт вулиці Павла Каспрука, капітальний ремонт якої був зроблений кілька років тому. Про це на брифінгу сказав міський голова Олексій Каспрук. - Розпочато ремонт вулиці, підрядник обіцяє його завершити за 10 днів, - сказав мер. Він нагадав, що насправді капремонт вулиці не був завершений, її попередня влада урочисто відкривала з освяченням, але вулиця не була здана в експлуатацію. Верхній шар асфальту був викладений з порушенням технології, тож практично одразу почав руйнуватися. Тепер верхній шар знімуть і викладуть новий.

1