Буковинцям обіцяють оригінальний вечір органної музики

Буковинцям обіцяють оригінальний вечір органної музики

29.11.2016, 16:07

Концертний зал органної та камерної музики вже неможливо собі уявити без єдиної в нашому місті солістки - органістки Світлани БАРДАУС, яка багато років підряд на розсуд вибагливого слухача представила вже не одну високопрофесійну концертну програму.

Ось і цього разу, 3 грудня, на Вас чекає надзвичайно оригінальний вечір, де будуть звучати найкращі твори Й. Пахельбеля, Й.С. Баха, В.А. Моцарта, Д. Бортнянського, М. Березовського, М. Скорика та  В. Івасюка.

Причому звучатимуть вони не просто як концертні номери. Основний музичний акцент цього вечора в тому, що сам інструмент - орган буде представлений як грандіозний симфонічний оркестр.

Більшість творів, які прозвучать це є переклади для органу камерної, фортепіанної, хорової та вокальної музики. І, хоча, нам всім добре відомо, що можливості цього королівського інструменту безмежні, та почути орган в якості великого оркестру є рідкою можливістю. Тому, давайте разом відкриємо для себе всі музичні грані та багатотембровість його величності – органу!

Неля Марковська 

1