Буковинським регіоналам розіслали 'темник', як  пояснювати людям, чим погана угода з ЄС, Папієв вже почав його озвучувати?

Буковинським регіоналам розіслали "темник", як пояснювати людям, чим погана угода з ЄС, Папієв вже почав його озвучувати?

27.11.2013, 23:08

Портал БукІнфо за допомогою власних достовірних джерел, отримав пакет інструкцій та документів, які на місця (в міські та районні парторганізації) та народним депутатам буковинцям, що представляють ПР у парламенті, розсилає голова виконкому Чернівецької обласної організації Партії регіонів Матвій Куцак. Стосуються вони так званого «обговорення та роз'яснення євроінтеграційних процесів України». Якщо говорити простою мовою, це інструкції, «як втирати» буковинцям, чому Євроінтеграція насправді є не тим шляхом, якому має радіти Україна та її громадяни.

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв, нагадаємо, вже заявив, що з підписанням угоди про асоціацію, ситуація в Україні погіршиться. Про це повідомляють на офіційній сторінці Чернівецької ОДА.

"Головний меседж глави нашої держави Віктора Януковича – європейський курс України незмінний. Проте, сьогодні перед Україною постали реальні виклики і загрози, передусім економічні, які можуть призвести до ще більшого спаду виробництва і зниження соціальних стандартів життя громадян. Внаслідок погіршення економічних взаємин з Росією вітчизняна економіка зазнає важкого удару, а це – зупинка потужних бюджетоутворюючих підприємств, і, як наслідок, ріст безробіття. Україна через погіршення торгівельних взаємин з Росією вже втратила 25% товарообігу. З підписанням Угоди про асоціацію ситуація не поліпшиться, а навпаки – погіршиться. Хіба не зрозуміло, що Російська Федерація, країни Митного союзу ще жорсткіше захищатимуть свій ринок? А з боку ЄС натомість не запропоновано адекватних і зрозумілих компенсаторів".

1