Буковинців закликали не подавати регіоналам руки, не сідати поряд за святкові столи, не празнувати разом християнські свята, не ходити на весілля, родини, не допускати їх до причастя

Буковинців закликали не подавати регіоналам руки, не сідати поряд за святкові столи, не празнувати разом християнські свята, не ходити на весілля, родини, не допускати їх до причастя

08.01.2014, 22:07

Чернівецький штаб національного спротиву, президія ГО «Майдан» на Буковині звернулися до своїх земляків членів партії регіонів, з проханням покинути лави цієї злочинної партії:

Дорогі наші брати і сестри!

Ви нині перебуваєте у лавах антинародної злочинної партії регіонів, котра узурпувала владу в Україні. До 30 листопада 2013 року ще можна було миритися з цим станом у державі. Та того дня влада перейшла «український Рубікон». Вона пролила кров українських студентів на столичному Майдані. І прощення їй за це нема. Повну відповідальність за побиття студентів несе й партія регіонів у цілому, і кожен її член зокрема. На руках цих людей багряніє кров невинних студентів. І ця кров обпікає нам серця, бо вона непрощенна як у Донецьку, так і у Львові, як в Одесі, так і у Чернівцях, як у Криму, так і в Чернігові.

Невинних серед влади, партії регіонів, їхніх прислужників-тушок нема. Вони несуть відповідальність разом з тим беркутівцем, який гамселив на Майдані наших невинних дітей і внуків. Чесні люди за цей час покинули злочинну партію регіонів і перестали служити президенту Януковичу і його уряду Азарова.

Ми звертаємося до тих, хто досі є членом партії регіонів Чернівецької області: кров невинних студентів і на ваших руках. Ви несете відповідальність за побиття українських дітей. Тому змушені вирішити: надалі залишатися у лавах злочинної партії регіонів чи переходити на бік українського народу! Іншого вибору у цій ситуації у вас нема. У кожному селі, місті, по всій Буковині до проведення сесії місцевих рад ви маєте зробити вибір: залишатися надалі з Януковичем-Азаровим-Папієвим проти євроінтеграції України чи разом з українською нацією стати на захист Держави і нашого народу та його справедливого споконвічного європейського вибору.

Після сесії, де кожен регіонал стане на той чи інший бік, ГО «Майдан» закликає буковинців відповідно реагувати на їхні рішення. Тим, хто й надалі захоче бути зі злочинною партією регіонів, порядні буковинці, їхні діти і онуки при зустрічі не вітатимуться, руки їм не подаватимуть. Під час родинних свят не сідатимуть з ними поряд за святкові столи. Не празнуватимуть з ними Новий рік, Різдво, Водохреща, Великдень та інші християнські свята. Разом з регіоналами не ходитимуть на весілля, хрестини, родини. У церквах стоятимуть з ними по різні боки. Не колядуватимуть, не віншуватимуть, не вітатимуть їх.

Просимо святих отців у церквах сіл і міст Буковини звернутися до тих, хто досі блудить нетрями регіонів, прислухатися до гімну українських християнських громад. А хто буде агресивно ставитися до людей, певний час не допускати їх до причастя.

Звертаємося до свідомих буковинців нічого не купувати у магазинах, кафе, ресторанах, власниками яких є члени партії регіонів. Не замовляти у них ніяких послуг. Не оплачувати їхні товари. Знаймо, що наші гроші, сплачені у закладах членів партії регіонів, потім використовуються на закупівлю газу, яким «Беркут» труїть нашу молодь і українську націю, на придбання кийків, якими ламають ноги, ребра і розбивають голови. А насамкінець, наші гроші через регіоналів витрачаються на придбання їм дорогих авт, палаців в Україні та Європі, на навчання їхніх, а не наших дітей, у кращих вузах світу. Припинимо фінансувати партію регіонів - якнайшвидше позбудемося цієї злочинної влади.

Слава Україні! Героям слава!

1


КОМЕНТАРІ (4)

ЩО ТУТ СКАЖЕШ? ХВОРІ ЛЮДИ! А МОЖЕ Й ПРОВОКАТОРИ! ЧЕРЕЗ ТАКИХ ХРУНІВ-ПСЕВДОПАТРІОТІВ НІКОЛИ НЕ БУДЕ ЛАДУ В ЦІЙ ДЕРЖАВІ!

avatar

Dan

08 січня 2014 18:33

В психбольнице-КАНИКУЛЫ. Не толпитесь на Майдане, а идите к европейским посольствам и просите отмены виз для граждан Украины. Если Украина так нужна в Евросоюзе, пускай открывают границы для нас. Украина открыла им давно. Вот и используют они эту возможность, к сожалению, только для секс-туризма.

avatar

George

08 січня 2014 18:45

Так виходить, що із Ринжуком можна вітатися, із Мунтяном навіть треба, із свободівцями з міськради, що взяли по 30 тисяч баксів  на рило за зняття Федорука - теж треба, іх Кобевком, що по 7800 за статтю просить - теж. А він же це і писав. Смішні,  жалюгідні, страшні

avatar

Зайшов

08 січня 2014 21:30

Які "революціонери", така і революция. Вони просто слабі люди, їх терміново потрібно лікувати.

avatar

Революйіонер

08 січня 2014 22:49