Буковинський військовий: Останні дні в зоні АТО були схожими на пекло

Буковинський військовий: Останні дні в зоні АТО були схожими на пекло

05.09.2014, 00:40

У Чернівецьку область на реабілітацію повернулися військовослужбовці з 80 окремої аеромобільної бригади. Хлопці пробули в зоні АТО близько трьох місяців. Про це йдеться у сюжеті програми новин "Огляд дня" на телеканалі ZIK.

Військовий Олександр Сакалюк разом із товаришами близько трьох місяців ніс службу в Луганському аеропорту. За словами хлопця, останні дні перебування в зоні АТО були схожими на пекло. Однак, незважаючи на це, бойовий дух армійців – на висоті. Тож, запевняє, якщо буде потрібна його допомога, до зони АТО готовий їхати після першого ж наказу.

- Хоч і важко бувало, але усі хлопці тримаються. А було і тяжко, і страшно. Якщо тут хтось скаже, що не боїться, то не вірте йому, бо бояться всі. Там справді страшно. Але все ж думаю, що ми повернемся. Звичайно, не хотіли б цього, але, якщо наша допомога буде потрібною, то поїдемо ще раз, – запевнив Олександр.
Як у Чернівцях зустрічали буковинських бійців, які служили у зоні АТО

Родичі військових розповідають: більш ніж три місяці з острахом вмикали телевізор – боялися почути тривожні новини з фронту. Найбільше дякують Богу за те, що хлопці повернулися живими.

- Ми дуже хвилювалися і надіялись, щоб усі хлопці повернулися додому. Найстрашніше було тоді, коли гинули наші солдати, – зізнається бабуся учасника АТО Олександра Геращук.

Попереду у хлопців – тривала реабілітація, а далі – знову на захист країни.

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Черновицкий парень препод из универа в плену срочно поднять Ванзуряка,Каспрука,Чурая и Мельничука ректора для его спасения https://www.youtube.com/watch?v=AM-ebYTHim0&list=UUi4A7aQEHStjTEe1cJi7VHw

avatar

Hello

05 вересня 2014 12:23

і "ансамбль престаруватих бабушек тамадів " з кулявлобного сходняка чоо майдан для встречі мужественного героя

ванзуряку фотка гарантована разом з бочаровою і іншими предклімаксними

уря хероям!

avatar

хелоую

06 вересня 2014 08:08