Буковинські малюки та «Батьківщина» підібрали ключі до сердець одне одного

Буковинські малюки та «Батьківщина» підібрали ключі до сердець одне одного

20.12.2011, 21:20

У найулюбленіше свято дітлахів – День Святого Миколая – представники Чернівецької партійної організації ВО «Батьківщина» прийшли з подарунками і теплими словам до тих дітей, яким це особливо потрібно.

Голова Чернівецької міської організації ВО «Батьківщина» Юрій Скорейко разом з депутатами Шевченківської районної у місті Чернівці ради Н. Ксензовою, П. Котюшкою, А. Довганич, О. Павлюк навідались до малих пацієнтів обласної дитячої клінічної лікарні. Юрій Скорейко привітав усіх з чудовим зимовим святом і побажав дітям швидкого одужання. Подарунки від партійців до Миколая неабияк порадували малечу, а атмосфера свята змусила відволіктися від недуг та відчути родинне тепло та затишок, за яким діти вже скучили, перебуваючи на лікуванні.

Цього ж дня представники «Батьківщини» навідалися ще до однієї особливої установи - спецшколи-інтернату №2, де виховуються діти з вадами слуху. Мабуть, немає потреби пояснювати, як важливо і наскільки благородно допомагати тим, хто зазнав гірких обіймів хвороби, і як терпляче вони очікують уваги. З розумінням цього депутат облради, голова Шевченківської районної у м. Чернівці партійної організації ВО «Батьківщина» О. Пуршага, голова Чернівецької міської парторганізації ВО «Батьківщина» Ю.Скорейко, голова фракції «Батьківщина» в Шевченківської райраді Г. Виноградова, депутати А. Довганич, П. Котюшка, В. Григорчук навідалися до вихованців школи-інтернату. Вони тепло привітали дітей, побажали здоров’я, наснаги, успіхів у навчанні та подарували телевізор. В свою чергу вихованці інтернату подякували депутатам за гарні слова та подарунок і у відповідь прочитали коротку зворушливу молитву - із сурдоперекладом. Маленькі вихованці дуже швидко знайшли ключі до сердець поважних гостей… Зворушені представники «Батьківщини» пообіцяли регулярно піклуватися про інтереси вихованців школи-інтернату.

Кінцевою у програмі привітання партійців ВО «Батьківщина» стала Садгірська школа №19. Сюди навідалися член бюро міської партійної організації В.Григорчук, депутати О. Пуршага, П. Котюшка, А. Довганич. Вони передали учнівському комітетові фінансовий внесок, усвідомлюючи, що шкільний актив краще знає про потреби навчального закладу і придбає саме те, що справді необхідне. Школярі ж влаштували для гостей і для себе костюмоване дійство до свята Миколая.

Цього дня політичні баталії відступили на задній план, адже, як казав класик, «весь світ не вартує сльозинки дитини». Не припиняючи спрямовувати зусилля на загальну зміну системи управління в державі, ВО «Батьківщина» в той же час приділяє увагу і простим людським проблемам, аж до дитячих проблем маленьких громадян.