Буковинські кандидати в нардепи Рибак і Семенюк розказали, як на їхнє життя вплинула незалежність держави

Буковинські кандидати в нардепи Рибак і Семенюк розказали, як на їхнє життя вплинула незалежність держави

05.09.2012, 15:03

"«Як на ваше життя вплинула незалежність держави?»"
ОПИТУВАННЯ «Урядового кур'єра»

Іван РИБАК,
 консультант підприємства  "ЗахідЕкоГруп»
(Івано-Франківськ):



— День Незалежності України у моїй родині відзначають на рівні з Різдвом Христовим та Великоднем. Мої діди-прадіди долучилися до національної боротьби за незалежність. Бабуся Ганна Юріївна була зв’язковою УПА, а за радянських часів — єдиним на Прикарпатті позапартійним директором школи. Дідусь Іван Михайлович у Другу світову війну рядовим дійшов до Будапешта, а потім теж працював на освітянській ниві. Мій прадід по маминій лінії Юрій Геник товаришував з Іваном Франком, засновував сільські хати-читальні.

За незалежності я ствердився як підприємець, управлінець, громадський лідер. Мав успіхи у бізнесі й на управлінській ниві, працюючи у сфері екології. Я зробив себе сам — без протекції та кумівства, тож і почуваюся вільною людиною у вільній країні.

Артем СЕМЕНЮК,
депутат обласної ради,
підприємець
(Чернівці):



— Днями мені виповнилося 29. Моїй Вітчизні — 21 рік. Для громадянина це вік повноліття, для держави — лише початок власної історії. Молодому бізнесменові, депутатові, політикові, мені складно порівнювати минувшину і сьогодення. Знаю одне: за часів Незалежності перед моїм поколінням відкрилися нові обрії для самоствердження — в навчанні,бізнесі, кар’єрі, у побудові вільного життя не в чужих краях, а на рідних теренах. Нині я міцно стою на землі. Зі мною справа мого життя, поруч — тисячі земляків зі своїми радощами і бідами, мріями та надіями. Я вдячний долі за щастя бути серед них і працювати на благо Буковини — краю, в якому варто жити.

При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua

1