Буковинка заявила, що керівник “Батьківщини” погрожував їй пістолетом. Мунтян заперечує, що зброї в руках не тримав навіть в армії

Буковинка заявила, що керівник “Батьківщини” погрожував їй пістолетом. Мунтян заперечує, що зброї в руках не тримав навіть в армії

29.09.2012, 04:32

27 вересня 2012 року до Першотравневого райвідділу міліції надійшло повідомлення від 45-річної жительки Сокирянського району про те, що по вулиці Кафедральній міста Чернівці керівник ВО «Батьківщина» погрожує їй пістолетом.

Як повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, жінка правоохоронцям розповіла, що працюючи в штабі партії ВО «Батьківщина» в місті Новодністровську під час здійснення доручень витрачала свої особисті кошти. За домовленістю із керівництвом об’єднання витрачені нею кошти вони пообіцяли відшкодувати, однак до даного часу будь-якої компенсації вона не отримала. З її слів, біля входу до офісу партії вона зустріла керівника обласної партії, який на прохання відшкодувати кошти почав ображати її нецензурною лайкою, дістав пістолет, яким їй погрожував.

На даний час по даному факту проводиться перевірка. Про її результати буде повідомлено додатково.

Голова Чернівецької обласної організації ВО “Батьківщина” Іван Мунтян спростовує навіть імовірність того, що міг комусь погрожувати пістолетом.

- Я ніякої зброї не маю і ніколи не тримав у руках, навіть в армії, - розповів molbuk.ua Іван Мунтян. - Це повний абсурд, брудна провокація наших опонентів.

За словами керівника облорганізації ВО “Батьківщина”, він запропонував працівникам міліції обшукати його автомобіль і партійний офіс - ніде зброї не було, що міліція і зафіксувала. Крім того, працівники офісу зробили відеозапис розмови із заявницею, де вона говорить, що нібито бачила пістолет, але не стверджує цього.

- Я знаю цю жінку, її звати Наталія, і співчуваю їй, - каже Іван Мунтян. - Вона іноді поводиться дещо неадекватно і цим хтось вирішив скористатися.

За словами І.Мунтяна, Наталія колись була членом ВО “Батьківщина”, але з партії її виключили. Це було зроблено за зверненням сокирянських партійців, бо Наталія неодноразово створювала конфліктні ситуації. Для вивчення стану справ була створена комісія, за результатами роботи якої Наталію і виключили з партії.

За словами керівника облорганізації “Батьківщини”, Наталія у жодному виборчому штабі не працювала. Вона брала в наметах агітаційну продцукції “Батьківщини” і роздавала її, але така робота в партії виконується на громадських засадах безоплатно. Тому І.Мунтян не розуміє, які гроші від нього вимагала Наталія.

Керівник облорганізації також розповів подробиці розмови з Наталею.

- Біля дверей офісу вона почала мене обзивати, - сказав І.Мунтян. - Потім я сів у машину, але коли почув, що вона щось кричала про пістолет, заглушив двигун і вийшов. У той момент вулицею проїжджала машина ДАІ. Я її зупинив і попросив міліціонерів взяти під котроль моє авто до приїзду оперативників. Міліцію виликали працівники офісу. До приїзду опергрупи біля мого авто постійно були інспектори ДАІ.

Нагадаємо, 27 вересня мешканка Сокирянського району звернулася до міліції із заявою про те, що керівник ВО «Батьківщина» погрожував їй пістолетом.

За матеріалами molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (10)

Этот главарь местной батькивщины оказывается, служил в армии. но при этом никогда не держал оружия в руках. Чем же он там занимался. свиньям хвосты крутил, что ли. Истинный буковинец

avatar

Ренегат2

29 вересня 2012 00:28

Реня Гад, піди послужи і будеш знати чим займаються у війську без зброї.

avatar

Ivan

29 вересня 2012 08:49

Угу, в Радянській армії таким дурбеликам зброю не довіряли, і цілком слушно. А от за часів роквіту свого секто-бандитського бізнесу Іона не раз бачили з волиною за поясом - в такому обладунку воно себе більше поважало, це рідкісне сцикло.

avatar

Немитий свідомит

29 вересня 2012 10:50

брудні провокації на замовлення влади!!  Сором і ганьба!

avatar

олег

29 вересня 2012 14:38

на жаль, лише таким чином видно хто в області справжній опозиціонер, а хто або продався владі, або висить у них на гачку.. Чим брудніші провокаці, тим більше в горлі сидить їм людина.

avatar

знаючий

29 вересня 2012 14:57

ця провокація підтверджує лиш те, наскільки Мунтян заважає цій владі і її дерибанові

avatar

аналітик

29 вересня 2012 14:59

мунтян чи не єдина порядна людина в політиці, не вірю, шо у нього могла бути якась зброя, а тим більше, шо він нею міг комусь погрожувати

avatar

віктор

29 вересня 2012 15:15

Деточка, главарь - это тот, который сейчас в высоком кресле сидит, а ещё недавно шапки срывал. И он в местах не столь отдалённых свиньям, как вы изволили выразиться, хвосты крутил. И по причине лишения свободы в армии не служил, а сейчас - главнокомандующий это самой нашей армии.
Вот кто главарь, деточка. А Мунтян в армии нёс альтернативную службу - слыхали о такой? Нет? Так пойдите и подучитесь, книжек почитайте, а то больно у вас слованый запас убогий и грубый.

avatar

Раневская 1-му

29 вересня 2012 23:04

Мунтяну І.М. Знаю Вас як високопорядну людину, людину честі і слова. Залишайтеся таким же, а всі ваші "приятелі" як видно зі злості тріскають. Але не це хочу сказати, хочу навести Вам слова Анастасии Зорич "... частица добра , словно отраженный свет солнца, непременно возвращается к тому человеку, кто родился с доброй и щедрой душой". Це саме про Вас. Залишайтеся таким як Ви є. Успіхів Вам і вашій команді! А Наталку я думаю ви простили, тому що ми добре знаємо її, а зрештою її використали. Бог їм суддя.
avatar

Олена

29 вересня 2012 23:29

НЕ БРЕШІТЬ! Коли Мунтян служив ніякої альтернативної служби не було. У Івана є газовий пістолет вже давно і він любить стріляти з нього по банках в Тарашанському лсі.

avatar

Пильний

01 жовтня 2012 13:13