Буковина більше не край, де варто жити

Буковина більше не край, де варто жити

31.03.2014, 15:31

Голова Чернівецької ОДА Роман Ванзуряк скасував виділення коштів на рекламу "будинку з левами".

Про це він заявив на народному віче у неділю.

"Я скасував виділення всіх коштів на рекламу Чернівецької обласної державної адміністрації. Я вважаю, що вона має бути не політичною силою, яка замовляє рекламу, а має працювати", - сказав Роман Ванзуряк.

Нагадаємо, в часи правління екс-голови ОДА Михайла Папієва на території Чернівецької області з’явилися білборди з написом "Буковина – край, де варто жити" для популяризації регіону серед туристів. Деякі з цих білбордів, які встановили на трасах на виїзді з Чернівців, були з помилками.

Джерело: molbuk.ua

Серед документів з офісу Партії регіонів активісти ОПОРИ знайшли такі, що вказують на можливість того, що пропаговані попередньою владою ідеологія буковинізму, Буковинське віче - темники регіоналів для громади і провладних журналістів. 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Зелений ще губернатор не розуміють, що без піару скоро загнеться

avatar

Рекламіст

31 березня 2014 20:54

Висвітлення роботи ОДА у місцевих ЗМІ і реклама - це цілковито різні речі. Новий губернатор може про це і не знати, для нього все надруковане і сказане в ефірі - реклама. але журналіст,що готує інформацію, повинен не перекручувати дійсність. Ванзуряк забрав передбачені бюджетом 200 тис на інформаційний супровід діяльності влади у приватних ЗМІ. Правильно зробив. Давно пора.

avatar

Микола трохи помилився

31 березня 2014 22:12