Федоруку і Бурбаку пропонували туалет і підвал, а Божику з округу з центром у Хотині виділили два приміщення у центрі Чернівців

Федоруку і Бурбаку пропонували туалет і підвал, а Божику з округу з центром у Хотині виділили два приміщення у центрі Чернівців

12.11.2019, 21:53

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради ухвалив рішення про передачу в позичку двох приміщень у центрі Чернівців під громадську приймальню депутату Верховної Ради України від фракції "Слуга народу" Валерію Божику.

Як повідомляє molbuk.ua, відповідне рішення сьогодні було ухвалене на черговому засіданні виконкому 10-ма голосами членів комітету.

В описі до проекту рішення "Про розгляд звернення голови міжфракційного об’єднання "Буковина" народних депутатів Верховної Ради України ІХ скликання Божика В.І." вказано, що доповідачем з цього питання є Білик Р.Р. (очевидно, депутат Чернівецької міськради від фракції "Рідне місто" Ростислав Білик – авт.), проте на засіданні виконкому з цього питання доповідав депутат міської ради Богдан Ковалюк.

«Слузі народу» Божику виділили два приміщення у центрі Чернівців

Він зазначив, що нардеп Божик, який очолює міжфракційне об’єднання "Буковина" звернувся до міськради з проханням щодо виділення двох приміщень для проведення роботи із виборцями.

Пізніше секретар виконавчого комітету Антоніна Бабюк зачитала проект рішення, в якому пропонується "проводити передачу в позичку на термін дії повноважень депутата Верховної Ради Божика Валерія Івановича, голові міжфракційного об’єднання "Буковина", приміщення 5-29, 5-28 першого поверху за адресою: вулиця Героїв Майдану, 7 загальною площею 26 і 19,8 кв м для використання під громадську приймальню народного депутата України".

Також Бабюк зачитала зауваження фінансового управління міськради до цього проекту рішення, в якому вказано, що приміщення для роботи нардепу виконком має надати на умовах орендного користування.

Вказане рішення підтримали 10 членів виконавчого комітету міської ради.

Як відомо, у приміщенні на вулиці Героїв Майдану, 7 розташований Центр надання адміністративних послуг.

Джерело: https://molbuk.ua/

1