«Блок Петра Порошенка «Солідарність» оголосив про свою перемогу на виборах в ОТГ по Чернівецькій області (ОНОВЛЕНО)

«Блок Петра Порошенка «Солідарність» оголосив про свою перемогу на виборах в ОТГ по Чернівецькій області (ОНОВЛЕНО)

30.10.2017, 09:08

Попередні прогнози щодо переможців виборів оприлюднив голова ЧОО ПП «Блок Петра Порошенка «Солідарність»  Іван Рибак згідно паралельного підрахунку голосів. 

- Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» отримала беззаперечну перемогу на виборах в ОТГ по Чернівецькій області, - заявив Іван Рибак. 

Головами об’єднаних територіальних громад обрано: Мамаївської ОТГ - Катрюк Наталію Миколаївну, Кіцманської ОТГ - Булегу Сергія Борисовича. Результат визначили фаховість, добросовісність та працелюбність цих кандидатів. Підтримка виборців базувалась на аналізі їх особистих якостей та відданості служінню своїй громаді.

Також Кіцманська та Мамаївська об‘єднані територіальні громади, відповідно до паралельного підрахунку голосів, отримали потужний склад депутатського корпусу, більшість якого - це представники Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Очікуємо документального підтвердження результатів.

Народний депутат України Григорій Тіміш додав, що згідно з його інформацією, виборчі перегони Острицької ОТГ прогнозовано виграв діючий голова села Остриця  Василь Цуркан, а його основна конкурентка, дочка діючого голови Герцаівської РДА, далеко відстала... 

Що ж до Магали, там сюрпризів не могло бути, адже там був лише один кандидат - Олена Нандриш, - додає molbuk.ua. - Водночас партія "Наш край" заявила, що у Магалі на виборах переміг кандидат від їхньої партії.

У Чернівецькій області на виборчій дільниці у селі Лужани Кіцманського району ввечері 29 жовтня внаслідок сильного пориву вітру зникло електропостачання, внаслідок чого членам ДВК довелося працювати при ліхтарях та гірляндах, пише molbuk.ua.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила депутат Чернівецької обласної ради Марина Волошенюк. 

"Вибори у Мамаївській ОТГ ...відключили електроенергію... Члени комісії Лужанської ДВК #730188 прийняли рішення працювати при ліхтариках за посиленої уваги офіційних спостерігачів", - повідомила вона.



Пізніше вона зазначила, що члени дільниці підраховують голоси виборців при світлі гірлянди.

"Акумуляторна батарея для автомобіля та світлодіодна гірлянда створили казкову атмосферу у Лужанській ДВК #730188. Вибори у Мамаївській ОТГ", - написала депутат облради.

1