Більшість депутатів 'Самопомочі' в Чернівецькій міськраді написала заяви про вихід із фракції

Більшість депутатів "Самопомочі" в Чернівецькій міськраді написала заяви про вихід із фракції

20.01.2017, 15:50

Більшість депутатів "Самопомочі" в Чернівецькій міськраді написала заяви про вихід із фракції, і передали їх голові фракції Віталію Гавришу.

Про це у четвер в ефірі програми "Без емоцій" на телеканалі "Чернівецький промінь" повідомив депутат міськради Богдан Ковалюк.

Зокрема, він заявив, що не може коментувати дії київського керівництва партії, яке раніше оголосило про службове розслідування всередині фракції "Самопоміч" у Чернівецькій міськраді.

"Але про даний процес нам було озвучено таку інформацію, яка вийшла з деяких ЗМІ. Процес був приблизно такий: представники політичної Ради партії, фракції у Верховній Раді заявили, що проходить доволі жорстке внутрішнє розслідування щодо діяльності членів фракції у міській раді. І за результатами розслідування вони будуть рекомендувати або не рекомендувати написати заяви", - повідомив Ковалюк.

"Крім того, на внутрішньому засіданні, на якому було вузьке коло, заявили, що всім шести членам фракції рекомендують не чекати завершення цього розслідування. Звичайно, я і більшість нашої фракції заявили, що ми не тримаємося за посади, написали заяви, і вони зараз знаходяться у голови фракції. Тому, як далі будемо діяти, все залежить від керівництва у Києві. І будемо адекватно на це реагувати", - додав депутат.

На запитання ведучого програми Святослава Вишинського про те, хто писав скарги на діяльність депутатів "Самопомочі" до керівництва партії, Ковалюк відповів:

"Писали всі. Всі писали, хто був причетний до "Самопомочі", і кому "Самопоміч" мішала, кому мішала її принципова позиція. Писали, як відомо, і журналісти деяких ЗМІ, як вони себе так називають. Писали і внутрішні структури, і члени нашої ж фракції. Наскільки мені відомо, то писали і представники міської ради скарги напряму на Андрія Івановича Садового".

Джерело: molbuk.ua. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Гнилая,подступная и безтолковая самонемочь не только в Черновцах но и во всей стране,начиная от фсбшного козачка гришина"семенченка"!

avatar

БанК москва

20 січня 2017 16:35

ага. и такие гниды как Матвиэнко должны написать заяву. он позор мундира. хочу что бы его сын знал что папа у него ПРЕДАТЕЛЬ и работает на БУРБАКА И НФ

avatar

юра

21 січня 2017 11:45