Десантника Дмитра Костенюка, який загинув на російсько-українській війні, поховають 2 квітня у Чернівцях

Десантника Дмитра Костенюка, який загинув на російсько-українській війні, поховають 2 квітня у Чернівцях

02.04.2019, 09:30

 Як повідомила волонтер Галина Абрам'юк, похорон та прощання з військовослужбовцем відбудеться 2 квітня. 

"О 09.00 - прощання у в/ч , 80-а ОДШБр. 11.00 - прощання на Центральній площі. Порохонять Героя на Центральному Садгірському кладовищі", - йдеться у повідомлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло загиблого на російсько-українській війні солдата Дмитра Костенюка в Атаках зустрічали на колінах

У Чернівцях не будуть гучно відзначати День сміху

1 квітня  у Центральному Палаці культури міста Чернівців мало відбутися театралізоване циркове дійство  «Торбина сміху, людям на втіху» за участю зразкової циркової студії «Капітошка», зразкової студії циркового мистецтва «Гротеск» та Арт-Студії «Парнус». Але святкування відміняється у зв’язку із трагічною смертю на Сході України  героя Дмитра Костенюка, повідомляють у прес-центрі Чернівецької міської ради.

Із сумом, повідомляємо:

Сьогодні, 29 березня на Маріупольському напрямку в районі проведення Операції Об'єднаних сил російсько-терористичні угрупування здійснили обстріл із забороненого озброєння - 120 міліметрових мінометів опорний пункт одного із підрозділів Десантно-штурмових військ.

В результаті отриманих осколкових поранень, помер військовослужбовець однієї із військових частин ДШВ солдат Костенюк Дмитро Степанович.

Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

За життя десантника, військові лікарі боролися до останнього...

Ще один десантник також отримав вогнепально-осколкові поранення. Його стан стабільний.

Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України та військової частини висловлює співчуття рідним та близьким загиблого солдата Костенюка Дмитра Степановича.

Виконувач обов’язків голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Павлюк висловив співчуття у зв’язку із трагічною загибеллю військовослужбовця з Чернівців Дмитра Костенюка у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Чернівецької ОДА

Вічна слава та пам'ять Герою!!!

За інформацією волонтерки Галина Абрам'юкКОСТЕНЮК ДМИТРО СТЕПАНОВИЧ боєць 80-ї ОДШБр. З Чернівців. Сиротами залишилися двоє маленьких діточок...

 Його бойові побратими згадують:

«Пішла із життя людина, яка боролась за Україну, була патріотом своєї Батьківщини, справжнім воїном…»

Світла пам’ять про справжнього Героя-Захисника, назавжди залишиться в наших серцях.

Командування та особовий склад 80 окремої десантно-штурмової бригади у цей скорботний час, висловлює співчуття рідним та близьким, сумує разом з Вами….

"Від імені обласної державної адміністрації та від себе особисто висловлюю щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця 80-ї ОДШБр з міста Чернівці Дмитра Степановича Костенюка. Цю страшну звістку повідомило командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України", - йдеться у повідомленні.

"На Маріупольському напрямку в районі проведення Операції Об’єднаних сил російсько-терористичні угрупування здійснили обстріл із забороненого озброєння – 120-міліметрових мінометів – опорний пункт 80-ї ОДШБр. У результаті отриманих осколкових поранень загинув військовослужбовець 80-ї ОДШБр Дмитро Костенюк. За життя десантника військові лікарі боролися до останнього", - йдеться у повідомленні.

"Нехай Господь дасть сили перенести важку втрату всім, хто знав військового-Героя. Схиляємо голови у молитві за воїнів Української держави. Вічна пам'ять та Царство Небесне Герою!", - зазначається у тексті співчуття.

1


КОМЕНТАРІ (2)

ВЕЧНАЯ ПАМЯТЬ ТЕБЕ НАШ ГЕРОЙ !!!

СОБОЛЕЗНОВАНИЯ СЕМЬЕ !

avatar

Земляк

30 березня 2019 00:24

Коли вже закінчиться це кровопролиття?  ...Гинуть найкращі з поміж нас... Нема "ціни" цим смертям. Люди, щось робімо вже ми!

avatar

Юрій

30 березня 2019 07:16