Бешлей всерйоз запевняє, що відремонтував у Чернівцях більше трьох десятків доріг

Бешлей всерйоз запевняє, що відремонтував у Чернівцях більше трьох десятків доріг

29.12.2018, 22:26

Директор департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міськради  Володимир Бешлей прокоментував зареєстровану електронну петицію стосовно його звільнення через “неналежне виконання посадових обов’язків та невідповідність займаній посаді”.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Бешлея, він не розуміє, чому його звинувачують у поганому стані доріг у місті.

“Дивно читати, що за короткий час моєї роботи в департаменті, я став винуватцем того, що стан доріг у місті зараз перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Прикро, коли ті хто підписує цю петицію незважають на те, що ми за рекордно короткий термін відремонтували більше трьох десятків доріг та приступили до реалізації великих інфраструктурних проектів, про які останні п’ять років в мерії лише говорили”, – йдеться у дописі.

Раніше повідомлялося, що петиція про звільнення Бешлея набрала необхідну кількість голосів.  

Зареєстроване 28 грудня на сайті Єдиної системи місцевих петицій  звернення з вимогою звільнити  керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимира Бешлея через “неналежне виконання посадових обов’язків та невідповідність займаній посаді” в рекордні терміни набрало необхідну кількість голосів.

Станом на 16:30 29 грудня під петицією підписалися 274 людини.

“За понад чотири місяці перебування на посаді керівника департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради стан житлово-комунального господарства міста не лише не покращується, а, навпаки, значно погіршився. Стан доріг у місті перебуває у найбільш жахливому стані за останні десятиріччя. Кілька із тих вулиць, які були за цей час відремонтовані за наші гроші, уже розриті комунальними службами. А це значить, що гарантія на ремонт на цих об’єктах уже діяти не буде. Розрита частина Проспекту Незалежності, через яку транспорт у цьому районі рухається дуже повільно. Також погано працює і громадський транспорт у місті. Попри підвищення тарифу до 5 гривень, маршрутки почали рухатися ще рідше і скарги чернівчан почастішали.

Пропоную за недоліки у роботі звільнити з посади відповідального за стан справ у житлово-комунальному господарстві Чернівців, керівника департаменту ЖКГ Володимира Бешлея”, – йдеться у тексті петиції.

 Фото – архівне.

Джерело: https://tva.ua/2018/12/29/beshlej-zaiavyv-shcho-vidremontuvav-u-chernivtsiakh-bilshe-trokh-desiatkiv-dorih/

1


КОМЕНТАРІ (1)

Може три десятки кілометрів? Хотілося б повний спи сок з переліком робіт і кілометражем.

avatar

Спокійна

30 грудня 2018 20:36