Беріть приклад: співачка Tayanna накупила чимало книг у чернівецькій книгарні 'Є'

Беріть приклад: співачка Tayanna накупила чимало книг у чернівецькій книгарні "Є"

26.07.2023, 19:04

Відома українська співачка, композиторка, поетеса та ведуча Tayanna (справжнє ім'я – Тетяна Решетняк) під час перебування у рідних Чернівцях завітала до книгарні "Є", щоб поповнити власну книгозбірню цікавими книжками. 

Повідомлення про це з'явилося на офіційні сторінці книгарні у ФБ. 

- До нас сьогодні завітала українська співачка tayanna_reshetnyak і накупила гору книжечок, - повідомили у книгарні. - Гортайте карусель і дивіться, що ж придбала TAYANNA! Ну і беріть приклад, приходьте і ви до нас по книги. 

З-поміж багатьох дитячих книг, які співачка купила для сина, впадає у вічі збірка поезій Ліни Костенко від видавництва А-ба-ба-га-ла-ма-га, яку виконавця придбала, вочевидь, для себе. 

Співачка TAYANNA сама виховує сина Даніеля, якого народила у шлюбі з саунд-продюсером Єгором Глібом. На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну співачка з хлопчиком жила на Балі разом із Олександром - колишнім коханим виконавиці. У 2022 році пара розлучилася, і TAYANNA повернулася додому.

У 2020 році Гліб закрутив роман з Ані Лорак, а після початку повномасштабної війни, за чутками, втік до США. "Я не знаю, де він зараз живе. Його мати говорить, що він в Америці. Він навіть не запитує, як наш син", - розповідала TAYANNA.

1