Багаторічного мера Миколу Трохимовича Федорука вітає з Днем народження громада Чернівців!

Багаторічного мера Миколу Трохимовича Федорука вітає з Днем народження громада Чернівців!

20.03.2012, 16:40

Борітеся - поборете!

Багаторічного мера Миколу Трохимовича Федорука вітає з Днем народження громада Чернівців !

Не здавайтеся у відстоюванні правди, не втрачайте віри у перемогу справедливості, борітеся і поборете! Здоров’я і наснаги Вам, шановний Миколо Трохимовичу!
Чернівчани вдячні Вам за те, що не зламалися, не зрадили європейський вибір нашого міста.
Віримо, що щира любов до Чернівців, висока довіра нашої громади, допоможе Вам відстояти принципи місцевого самоврядування, захистити наше право на вибір очільника міста .
Хай супроводжує Вас Боже благословення, не зраджують друзі, підтримує родина, а мудрі чернівчани завжди належно оцінять Ваш внесок у розвиток нашого міста, збереження його унікальної аури та європейськості !

З щирою повагою чернівчани.

Згідно з довідкою порталу http://www.citi.cv.ua/, Микола Федорук - екс-мер Чернівців. У березні 2011 року депутати міської ради відправили Миколи Федорука у відставку. До цього він 17 років керував містом. Колишній градоначальник Чернівців не здається і продовжує судитись за повернення на посаду. Потенційний політ'язень.

30 березня 2012 року, нагадаємо, з 10:00  на сайті газети «Час» (http://www.chas.cv.ua/) відбуватиметься чат-конференція з Чернівецьким міським головою Миколою Федоруком, присвячена річниці безголів'я у міській раді.

Екс-меру Чернівців Миколі Федоруку сьогодні, 20 березня, виповнилося 58 років.



КОМЕНТАРІ (7)

Чисто по-людськи М. Т. вітаю і щиро бажаю йому (як і всім людям) найкращого, та як мер особисто мені він непотрібен. Тому прошу не розписуватися за всю громаду: таких, як я, переконана, є чимало

avatar

анти-Федоруківна

20 березня 2012 17:28

Ти йому, до речі, також не потрібен (непотрібна), бо він цілком самодостатня людина. 

avatar

anti

20 березня 2012 18:47

А йому крім влади і її похідного - бабла взагалі ніщо (ніхто) не потрібен. Не ідеалізуйте свого "білого й пухнастого": таких, як ви, він добре вміє використовувати

avatar

До anti

20 березня 2012 20:02

Пішов - і дайте людині спокій. Федорук-мер - це вже історія

avatar

Сторож Ратуші

20 березня 2012 20:06

Буде чи не буде Федорук знову балотуватись в мери, він уже залишився в історії міста, як мер, який 5 РАЗ ДЕМОКРАТИЧНО ОБИРАВСЯ ЧЕРНІВЧАНАМИ НА ЦЮ ПОСАДУ. А от який слід залишать в історії ті, хто усунув його з посади, це ще дуже велике питання.

avatar

Чернівчанка

21 березня 2012 10:16

Не зрозумів формулювання!!! Хто це дозволяє вітати когось, від імені територіальної громади??? :((( Я проти, бо я чернівчанин, але під цим вітанням я і більшість моїх знайомих не підписувався!

avatar

Сашко

22 березня 2012 13:53

Сашко, ваше обурення вартує рівно стільки скільки вартує ваше Нєдоразумєніє як "керманич" Чернівців)))

Від громади Федорука М.Т. вітають тому, що він ОБРАНИЙ цією громадою мером міста!!! І буде обраний знову на наступних виборах, оскільки ви і більшість ваших знайомих складаєте заледве 7 % чернівецької громади!!!

Маєте бажання переконати мене в зворотньому??? Жодних проблем... Але зможете мене переконати виключно результатами ВИБОРІВ, яких чомусь не боїться тільки сам Федорук)))

avatar

)))

22 березня 2012 18:17