«Авто-майданівець' Гораш кинув виклик потоку свавілля і брехні Бешлея та чекає його на Калічанці

«Авто-майданівець" Гораш кинув виклик потоку свавілля і брехні Бешлея та чекає його на Калічанці

20.10.2015, 23:19

Член міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Гораш Іван Ігорович, який балотується в депутати  до Чернівецької міської ради по виборчому округу №1, кинув виклик потоку свавілля та обману, а саме Бешлею Володимиру Васильовичу, діючому депутату та кандидату в депутати до Чернівецької міської ради, котрий щоденно вводить в оману людей своєю брехнею, присвоюючи чужі заслуги.

Для того, аби поставити крапку, Іван Гораш вирішив запросити пана Володимира на вуличні дебати, котрі мають відбутись 21 жовтня о 18:00 за адресою вул. Узбецька 27 п 1.

Запрошуються також всі небайдужі мешканці Н. Калічанки, які зможуть особисто задавати питання, що їх хвилюють, опонентам.

Іван розповів, що в нього особисто є декілька резонансних питань, котрі він хоче задати Володимиру Бешлею. Ці питання стосуються:

-          Ремонту асфальтного покриття за адресою вул. Узбецька 27 (міжбудинкова територія, 1779 кв.м. заасфальтовано та покладено 102 бордюри). Пан Володимир розповідає, що асфальт та бордюри були встановлені за його власні кошти. Цікаво, чи так воно і є.

-          Встановлення теплових лічильників на багатоповерхових будинках. Справа в тому, що завдяки активній діяльності самого Івана Гораша були зібрані підписи від мешканців 6-ти будинків, та виділені кошти на встановлення там теплових лічильників міською радою, а пан Бешлей запевняв людей, що кошти є лише на 3 будинки, хоча володів цією інформацією. Не соромно, Володимире?

-          Підкупу виборців. Це досить цікава ситуація. Помічник Володимира Бешлея, котрий працює по округу №1, (знаємо тільки, що його звуть Андрій) провів розмову (а тут зверніть особливу увагу) із 7-річним хлопчиком (!), та пообіцяв йому грошову винагороду в розмірі 10 грн. за те, що малий буде зривати агітаційні листівки Івана Гораша! Мати хлопчини дуже обурена, адже її дитину хотіли вмішати в брудні політичні ігри, тому обіцяє бути на дебатах.

До того ж у Івана є аудіо запис, де іде розмова із представниками Бешлея, котрі за 160 грн. пропонують зривати агітаційні листівки Івана, або ж заклеювати їх листівками Володимира.

До цього всього є ще одна ситуація, яка збентежила Івана Гораша. Це вже й ніби жарти, а ніби і ні. В його сторону була проведена провокація, а саме надійшов телефонний дзвінок від невідомих людей, які йому пропонували вчинити незаконні дії проти свого опонента, тобто Володимира Бешлея. В зв’язку із цим Іван написав заяву в правоохоронні органи.

Отож завтра, 21 жовтня о 18:00 Іван чекатиме на небайдужу громаду Калічанки та Володимира Бешлея. Питань є багато. Хочемо почути і відповіді.

Також запрошуються всі представники ЗМІ.

Подивимось, хто є хто насправді.

Вся інформація та фото надані особисто Іваном Горашом, кандидатом в депутати до Чернівецької міської ради.

Місцеві вибори-2015.  

1


КОМЕНТАРІ (5)

це правильно!!! Дебати на вулиці це найкращий спосіб дійсно побачити хто є хто. Я прийду обовязково. Гораш Іван робить все правильно. люди зможуть побачити і почути все. Збрехати Бешлей більше не зможе. Я підтримую цей сміливий і чоловічий поступок. Переможе сильніший!!!

avatar

ЖЕня каЛічанка

20 жовтня 2015 23:54

Бешлей не прийде, він думає що авторитетом виграє вибори. Але який там авторитет???? Кінець Володя твоїй брехні. 

avatar

олена

21 жовтня 2015 08:32

Я звертаюсь до студентів на яких Бешлей писав заяву, приходьте сьогодні на дебати, плюнем йому в лице

avatar

Таня

21 жовтня 2015 08:34

Друзі Бешлей це є конкретне брехло знаю його особисто ЗАМУТИВ СОБІ КВАРТИРУ НА ХОТИНСЬКІЙ А ПОТІМ ПРОДАВ, АФЕРИСТ.ПОБОЯВСЯ ПРИЙТИ НА ДЕБАТИ, НАЙМАВ ДІТЕЙ ЩОБ ЗРИВАЛИ АГІТАЦІЮ ПО РАЙОНІ, ПІАРИТЬСЯ ЩО ЗРОБИВ ДОРОГУ НІЧОГО ВІН НЕ ЗРОБИВ. ПО НЬОМУ БУЛА ВІДКРИТА КРИМІНАЛЬНА СПРАВА.. ПРОСТО ВИ ЦЬОГО НЕ ЗНАЄТЕ А ЦЕ ФАКТ Є ДОКУМЕНТИ.. НА КАЛІЧАНЦІ ДВА ПОРЯДНИХ КАНДИДАТА ЦЕ ГОРАШ І ВАСИЛИК ГРИГОРІЙ..

avatar

іван калічанка

22 жовтня 2015 13:14

МИ ГОЛОСУЄМО ЗА УКРОП У НИХ СИЛЬНА І ПОТУЖНА  КОМАНДА.. А ВИРІШУВАТИ ВАМ ДРУЗІ ЩО ОБЕРЕТЕ ТЕ Й БУДЕТЕ МАТИ

avatar

іван калічанка

22 жовтня 2015 13:18