Аваков надіслав Бурбаку чернівецьку відписку по справі депутата-втікача Білика

Аваков надіслав Бурбаку чернівецьку відписку по справі депутата-втікача Білика

30.05.2016, 22:52

Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області здійснює перевірку пропозиції нардепа Максима Бурбака щодо оголошення у розшук Інтерполом депутата Чернівецької міськради Ростислава Білика, якого підозрюють у підкупі студентів на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

Про це йдеться у відповіді на депутатський запит Бурбака за підписом міністра МВС Арсена Авакова.

"Справу фальсифікаторів результатів місцевих виборів з Рідного міста тримаю на постійному контролі. Винні обов'язково будуть покарані відповідно до чинного законодавства", - написав М. Бурбак.

 Раніше нардеп Бурбак звернувся до Авакова з проханням, щоби Інтерпол оголосив депутата-втікача Білика у розшук.

 Нагадаємо, лідер фракції "Рідне місто" Василь Продан заявив, що він знає, де перебуває Ростислав Білик, але відмовився назвати це місце.

 Як відомо, Ростислава Білика підозрюють у організації підкупу голосів виборців на виборчій дільниці у студмістечку на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

 Після того, як правоохоронці провели обшук у квартирі Білика, депутат виїхав за межі Чернівців. Поліція оголосила Білика у розшук.

 За словами лідера ГМ "ОПОРА" Ольги Айвазовської, нині депутат перебуває в Ізраїлі.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Один депутат хоче повернути втікача, більшість Буковинських народних депутатів не хочуть цього повернення. Якщо Білика повернуть в Україну то більшість з фракції Рідне місто вимушені будуть покинути Україну, так як також будуть обвинувачені в підкупі виборців, Білик за співпрацю з слідством, що зменьшує термін покарання, всю їхню шоблу здасть з потрахами.

avatar

Інна...

31 травня 2016 08:42