Антикорупційна Комісія Сокирянщини стверджує, що прокурори ігнорують її пропозиції

Антикорупційна Комісія Сокирянщини стверджує, що прокурори ігнорують її пропозиції

22.09.2014, 21:10

ГО «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області» в Сокирянському р-ні отримала лист-відповідь від прокуратури Чернівецької області щодо листа-звернення від 29 липня 2014 року про законність діяльності ТРК "Услад" (http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=48354). В листі, наведеному нижче, прокуратура звітує про результати перевірки ТРК "Услад" та визнає, що в діяльності цього туристичного комплексу мають місце порушення Закону України.

Але ми змушені повідомити громадскість про те, що обласна прокуратура, з невідомих нам причин, проігнорувала звернення  ГО «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області» щодо залучення громадськості до перевірки комплексу (http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=48640). Також ясності і прозорості перевірці не додає той факт, що ще 12.08.2014 року на звернення громадського діяча Філіппа Кокоша, прокуратура відписувалася про початок створення комісії по перевірці даного закладу (http://bukinfo.com.ua/show/news?lid=49112) а вже 20.08.2014 року місцеві ЗМІ, а саме "Північно-бессарабський інформаційний портал" та ТРО "Сокиряни", розповсюдили інформацію про те, що "Услад" побудований законно, зсилаючись на прокуратуру. (http://nordbess-news.cv.ua/prokuratura-uslad-pobudovanyj-zakonno/). 
Ми й надалі будемо стежити за ходом та результатами даної перевірки та обіцяємо повідомляти громадськість про її результати.

ГО «Антикорупційна Комісія Народної Ради Чернівецької області» в Сокирянському р-ні
1