Альбота хоче судитися з мерією через вартість проїзду

Альбота хоче судитися з мерією через вартість проїзду

08.05.2014, 13:56

У департаменті ЖКГ продовжують розглядати документи перевізників на підвищення тарифів. Чернівецькі перевізники очікують рішення міської влади з приводу підвищення тарифів. Коли їм остаточно повідомлять, чи будуть нові тарифи, чи ні, не знають. Але заявляють, що у разі відмови готові судитися із міською владою.

– Ми подали ціну на проїзд – 3,5 гривні. Готові й не підвищувати тарифи, але нехай нам міська рада відшкодовує різницю збитковості, – каже директор фірми-перевізника Микола Альбота. – Якщо новий тариф не погодять, будемо судитися із мерією. Юристи над цим вже працюють, причому судовий позов буде від усіх перевізників міста. Мораторій на заборону підвищення тарифів — це мораторій, але є закон.

Джерело: molbuk.ua

Нагадаємо, вчора екс-секретар Михайлішин заявив: "Наші перевізники купують автомобілі за 100 тисяч доларів, мають яхти на Дністрі, будують готелі і розказують, які збитки вони несуть", - заявив Михайлішин. На уточнююче запитання, хто ці люди, Михайлішин відповів: "Я думаю, що це не секрет. Я не хочу зараз називати якісь прізвища. Ну ми знаємо, що це 11-й, 12-й маршрути. Всі ми бачимо, на яких машинах хто їздить, хто має свої готелі. Я думаю, що при бажанні кожного з нас дізнатися це можна. Я не хочу це коментувати, бо я не маю на це право".

1


КОМЕНТАРІ (5)

Мерии необходимо упразднить все автобусные маршруты, дублирующие троллейбусные маршруты. Увеличить парк електротранспорта. Автобусными маршрутами необходимо обеспечивать только подъзд   к електротранспорту. Это даст возможность улучшить намного экологию города, разгрузить основные городские магистрали, а также даст возможность улучшить работу городского комунального предприятия електротранспорта. А частники пусть конкурируют между собой за остальные маршруты, а не ставят условия городу.

avatar

Чернівчанин

08 травня 2014 11:32

avatar

Василий Забродский

08 травня 2014 12:13

а як жеж лобіювання власних інтересів та взятки за маршрути які перевізники відлистали кланам-депутатам? мабудь так думають хабарі повернути

 

але ! громада міста відсторонить таких "чесних перевізників" та на конкурсі прозорому обере нових,які і якість послуг піднімуть і ціна буде нищою ніж в "оцих горе-перевізників"

 

і нехай ходять по судах та ганблять чернівчан та Чернівці в особі Чернівецької міської ради

avatar

жужа

08 травня 2014 12:38

Альбота вже дав Кушнірику Каспруку та Федоруку аванс?

avatar

конкурент Альботи

08 травня 2014 14:55

Треба таки післати Альботу разом з його юристами, але не так грубо, як це пропонує зробити Запродський, культурніше. Так, тариф на перевезення треба, зрештою, відкоригувати у бік зростання АЛЕ (!!!) взяти Альботу за те, що на Паску фарбують і спільно з Зінченком домогтися, щоб у чернівецьких СУПЕРКОМФОРТАБЕЛЬНИХ маршртках було РІВНО стільки сидячих та стоячих пасажирів, скільки передбачено технічною документацією цих самих маршруток. Просто кажучи, треба змусити с..у Альюоту закупити ще два раза по стільки цих маршруток і хай буде ціна квитка 3,50!

avatar

Ваня

09 травня 2014 01:12