Активістові ГО 'Патріотична громада Буковини', що неодноразово пікетувала 'Сбєрбанк Росії' в Чернівцях,  спалили автомобіль

Активістові ГО "Патріотична громада Буковини", що неодноразово пікетувала "Сбєрбанк Росії" в Чернівцях, спалили автомобіль

04.09.2014, 14:37

У ніч з 3 на 4 вересня вктивістові громадської організації "Патріотична громада Буковини" Миколі Петіченку невідомі спалили автомобіль.

Про це у мережі Facebook повідомив активіст Ігор Жижиян.

За його словами, автомобіль знаходився у дворі будинку на вулиці Героїв Майдану, де і проживає Микола Петіченко.

"Вчора активіст повернувся із чергової громадської перевірки Верхньопетрівецького лісництва, де було виявлено чергові незаконні вирубки буковинських лісів та ряд інших порушень. Нагадаю, що декілька днів тому, із застосуванням травматичної зброї, напали на ативіста ГО "Патріотична Громада Буковини" Олексія Немтинова. У результаті нападу одна пуля влучила у ліве око, решта у різні ділянки тіла. Активіста прооперували у обласній лікарні швидкої допомоги, де йому видалили око. Ми стали жити "ПО-НОВОМУ", чи із приходом нової влади повернулись лихі 90 роки???"- написав у мережі Жижиян.

Нагадаємо, громадська організація "Патріотична громада Буковини" неодноразово проводила пікетування "Сбєрбанку Росії" в Чернівцях, а також фарбування електроопор та брам у синьо-жовті кольори.

За матерілами molbuk.ua

1