«Аграрний» голова райради на Чернівеччині має 25 земельних ділянок, 5 квартир і три будинки

«Аграрний» голова райради на Чернівеччині має 25 земельних ділянок, 5 квартир і три будинки

02.01.2019, 15:45

Справжніми латифундистами можна назвати сім’ю голови Кельменецької райради, представника Аграрної партії Віктора Ілаша. Сім’я чиновника задекларувала аж 25 земельних ділянок на території області: частину з них Ілаші орендують, а частиною володіють.

Віктор Ілаш разом з дружиною Оленою володіють 19 земельними ділянками у Кельменцях, 1 – у Кормані Сокирянського району, 2 – у Макарівці, 1 – у Вороновиці, 1 – у Чернівцях. Сказати на яку суму – не можливо. На вісім ділянок не проведено експертної оцінки. Та й експертні оцінки у нас, скромно кажучи, чомусь здаються смішними. Цікавий інший факт – левова частика землі оформлені за останні п’ять років, відколи пан Ілаш очолює районну раду. 4 з ділянок оформлені у 2014 році, 5 – у 2015 році, ще 5 – у 2016 році і ще 3 – у 2017 році. Інші – до 2014-го року.

Має Віктор Миколайович з дружиною п’ять квартир (дві – у Чернівцях, три – у Кельменцях) та три будинки, два з яких, як зазначено в декларації, вартують понад  мільйон гривень кожен окремо (в Чернівцях і Кельменцях). Але і це ще не вся нерухомість у представника Аграрної партії. Є в нього ще й кафе у Козирянах.

Щодо зарплати, то вона в пана голови райради в 2017 році становила 219 007 тис. грн. плюс 16 340 тис. грн. склали соціальні виплати.

Сім’я посадовця зберігає у готівці 5,8 мільйона гривень, 70 тисяч доларів та 70 тисяч євро.

І, до того всього, сім’ї Ілашів володіє чотирма транспортні засоби: «Volkswagen Tiguan», «Chevrolet Aveo» та «KIA Cerato», а також сільськогосподарська техніка ЮМЗ.

Автор:Репортер

Джерело: http://reporter.net.ua/news/agrarnyj-golova-rajrady-na-chernivechchyni-maye-25-zemelnyh-dilyanok-5-kvartyr-i-try-budynky

1


КОМЕНТАРІ (1)

Та ти шо!?настоящий олігарх! а якими тоді вагонами і гектарами хапають ті що на щебель вище стоять ті самі Ляшки, Добкіни Шуфричі Бурбаки та й Тімашенки та й нагадайте про руки які нічого не крали , тіко потрохи всіх на,,,ли всі вони дуже за євроінтеграцію та й дуже хочуть у європу, лиш біда що з такими злодіями ми вернемося до старої Ж,,и!

avatar

:-}

03 січня 2019 21:41