«Шлях» - не для розваг у батальйонах Відня, Парижу та інших місцях haute couture!

«Шлях» - не для розваг у батальйонах Відня, Парижу та інших місцях haute couture!

23.03.2023, 11:23
Відбулося позачергове засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності, на якому:
 
- заслухали звіт Державної прикордонної служби України про діяльність у 2022 році.
 
Зокрема, з Головою Держприкордонслужби Сергієм Дейнекою обговорили питання охорони та оборони державного кордону в умовах збройної агресії, посилення протидії терористичним загрозам та протидії злочинності на державному кордоні, соціального захисту сімей загиблих та зниклих безвісти співробітників, системи заходів морально-психологічного забезпечення особового складу підрозділів, які залучаються до виконання бойових завдань тощо.
 
- Розглянули та затвердили Рекомендації щорічних відкритих слухань у Комітеті з питань правоохоронної діяльності на тему: «Діяльність Державне бюро розслідувань, стан виконання покладених на Державне бюро розслідувань завдань та додержання ним законодавства, прав і свобод громадянина».
 
 
 
 
 
 
 
Під час обговорення звіту я підняв питання функціонування системи «Шлях», проблеми якоі досить жваво обговорюються у суспільстві. Це проблема, яку ми підняли з нашими колегами Максимом Ткаченком, Русланом Горбенком, Сергієм Козирем, Павлом Фроловим в межах ТСК і виявилось, що є багато запитань до дозволів певних керівників ОВА щодо виїзду військовозобов’язаних громадян за кордон.
 
Голова ДПСУ Дайнеко С.В. у відповідь на моє запитання відповів, що позитивні зрушення є, в першу чергу завдяки втілення у дію положень Указу Президента України Володимира Зеленського, а також завдяки діяльності нашої ТСК.
 
Наразі за кордон мають їхати через «Шлях» тільки ті, хто має на меті допомогати ЗСУ, ВПО, дітям або людям з особливими потребами. Треба закінчувати «політичний» чи туризм з метою розваг у батальйонах Відня, Парижу та інших місцях haute couture!
 
Система «Шлях» має працювати задля наближення нашої Перемоги, а не для розваг на інших цілей.
 
Ну і звісно всім Комітетом подякували голові ДПСУ та всім прикордонникам їх за мужність і героїзм, за те, що ці хлопці і дівчата щоденно боронять наші кордони, захищаючи нашу територіальну цілісність та наших людей від ворога!
 
Працюємо далі за для нашої найскорішої Перемоги!
 
 

  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
1