Поки Божик виправдовується, Бурбак вже зареєстрував офіційну заяву в Генконсульстві Румунії щодо наявності чи відсутності румунського паспорта

Поки Божик виправдовується, Бурбак вже зареєстрував офіційну заяву в Генконсульстві Румунії щодо наявності чи відсутності румунського паспорта

05.07.2019, 11:53

Народний депутат України Максим Бурбак зареєстрував сьогодні заяву на ім'я Генерального консула Румунії в Чернівцях з проханням повідомити, чи є у нього румунське громадянство. 

Моя заява до Румунського Консульства в Чернівцях щодо надання інформації про наявність у мене громадянства цієї країни. Щойно здав, є штамп реєстрації в Консульстві. Нагадую також, як виглядає те, що писав В. Божик. Порівняйте !

- Ще раз звертаю увагу правоохоронних органів на подвійне громадянство у кандидатів в депутати від 204 виборчого округу: В. Божика від "Слуги народу" та А. Паланійчука, самовисуванця. 

- Відповідь Консульства обов'язково оприлюдню, - пообіцяв Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кандидати з румунським громадянством не прийшли писати заяву до Генконсульства Румунії в Чернівцях

Максим Бурбак повідомив спостерігачам з моніторингової місії ОБСЄ про балотування кандидатів, які мають громадянство іншої держави

Нагадаємо, Чернівецька обласна регіональна організація політична партія «Слуга народу» запросила журналістів взяти участь в прес брифінгу  на тему: «Валерій Божик, кандидат у депутати ВРУ по одномандатному мажоритарному округу № 204 від політичної партії «Слуга народу»,  дає відповіді на питання».

Як повідомляє http://www.bukinfo.com.ua/, кандидат у народні депутати України по мажоритарному виборчому окрузі №204 Валерій Божик провів сьогодні прес-конференцію у центрі Belle Vue для місцевих ЗМІ, де заявив, що ніколи не отримував румунського паспорта і не є громадянином цієї країни.

 Він намагався спростувати поширену інформацію народного депутата України Максима Бурбака, котрий днями оприлюднив отримані з власних джерел документи, які ніби-то свідчать, що Валерій Божик та інший кандидат у депутати по цьому мажоритарному окрузі Анатолій Паланійчук у 2014 та 2016 роках отримали румунські паспорти і не мають права обиратися народними депутатами України і мають бути знятим ЦВК з реєстрації.

 За словами пана Божика, Бурбак оприлюднив фейкові документи, продемонструвавши, в свою чергу, подібний документ про ніби-то румунське громадянство Бурбака, які він "взяв з мережі Фейсбук".

 Водночас у пана Божика не викликало підозр, що даний фейк був поширений одним із одіозних колишніх контрабандистів на Буковині, який свого часу був засуджений у Румунії за контрабанду (про це ми писали на своїх шпальтах). Крім того, чомусь у цього кандидата у депутати так само не викликало підозр, що поряд з фальшивкою на Бурбака було розміщене фото з двома відомими буковинськими журналістами, з натяком що цю "підробку" (проти Божика) зробили саме вони (ці журналісти були на прес-конференції і задали відповідне запитання кандидатові, на що він відповів: "Я не звернув на це увагу"). 


На запитання журналістів ТВА про те, чому Валерій Божик не поставив всі крапки над "і" і не відгукнувся на заклик Максима Бурбака спільно прийти у румунське консульство у Чернівцях та зареєструвати свої заяви на довідку про наявність громадянства цієї країни, пан Божик відповів, що зареєстрував таку заяву сам, а з Бурбаком він "навіть на одному гектарі" не бажає зустрічатися.

Крім цього, на прес-коференції В.Божик почав використовувати ніким не доведені звинувачення в адресу М.Бурбака про те, що він займається "контрабандою лісу". На прохання журналіста БукІнфо надати докази і джерела цього, він відповів, що їх немає, а просто користується поширеною інформацію в мережах.

Отже, чекаємо відповіді з румунського консульства, яке, ймовірно, і розставить всі крапки над "і" - хто у нас громадянин Румунії, а хто ні.
 
Частково використано матеріали http://www.bukinfo.com.ua/
 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

ти диви як засрайський переживає за бурбачкв мабудь бомбони добрі зайшли. А за козла старого з фоті ком і говорити нема про що.  Суки продажні

avatar

Ого

05 липня 2019 19:50