Ольга Кобевко назвала Охотського брехуном, заявила, що непідконтрольна Василю Продану і перевела стрілки на 'Народний контроль'

Ольга Кобевко назвала Охотського брехуном, заявила, що непідконтрольна Василю Продану і перевела стрілки на "Народний контроль"

26.11.2015, 16:27

Депутат Чернівецької обласної ради Ольга Кобевко ("Самопоміч") відреагувала на слова Олега Охотського.

- Мене, як депутата обласної ради від «Самопомочі» глибоко обурили слова Олега Охотського на сайті BukNews, де він дозволяє собі стверджувати, що наша партія і її депутати «повністю під контролем Василя Продана і «Рідного міста». Аби даремно не котити словами по ФБ, кажу, можливо не дипломатично і не дуже ввічливо – Брешете!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продан з "Рідного міста", за спиною у Садового, вже рулить за себе та смішну і безпомічну "Самопоміч"?

Нехай собі Продан відповідає за кого хоче, а за мене і моїх колег він відповідати не буде. Ми самі за себе будемо відповідати перед нашими виборцями та перед буковинцями.

Мені особисто прикро за слова і дії політиків містечкового значення. Особливо ті, які стосуються «Самопомочі».

Нас обливали брудом ще задовго до початку виборчої кампанії. Організували видимість розколу. Група нібито розкольників перейшла у «Народний контроль».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батька першого у списку "Самопомочі" Кобевко називав хрунем, але сам кандидат - не Чинуша і не Продана

Із зятем Чинуша і без доньки Кобевка: "Самопоміч" затвердила скандальний список кандидатів у депутати Чернівецької міської ради (+ВІДЕО)

 Кобевко промахнувся: скандал у "Самопомочі" спровокував "Народний контроль", а не Блок Петра Порошенка?

Активісти, що зі скандалом вийшли у Чернівцях з "Самопомочі", вступили у партію Добродомова

Скандал у чернівецькій "Самопомочі": активістів написали заяви через появу сумнівних осіб у списках і зраду ідеалів

А на виборах уже конкретно шкодила висуванцям «Самопомочі». Про це мені дозволяють говорити конкретні приклади на моєму в. о № 61., де під час перерахунку голосів на одній дільниці знайшли два бюлетені за висуванців «Народного контролю» серед тих, що не брали участі у голосуванні. Я не розумію, що то означає і яка то була технологія фальсифікацій. Але ті, хто знається у цьому пояснили, що це була остання дільниця «каруселі». І той, хто мав вкинути ці бюлетені до скриньки, в останній момент злякався і замість скриньки заховав їх серед тих, хто не взяв участі у голосуванні.

Чимало було й інших прикладів маніпуляцій волевиявлення виборців, про які ми, молоді і недосвідчені, не вимащені ще брудом місцевої політики, не могли їх розпізнати і навіть не могли догадатися, що політики здатні на такі підлості.

Тож не дивно, що й надалі «Самопоміч» хочуть зробити такою як інші нечесні партії, а депутатів від нашої політичної сили такими, яких мають ті партії, які ведуть нечесну гру з буковинцями.

Повірте, вам не вдасться розсварити, натроюдити людей на нас і нашу «Самопоміч».

Навпаки, виборці підтримують молодих, незіпсованих брудними інтригами депутатів. Тому й віддали свої голоси за висуванців від «Самопомочі».

Ми розуміємо, що вступили у брудну політичну гру тих, хто десятиліттями мутить воду у радах всіх рівнів. Але ми молоді, не зіпсовані і чисті. Щоправда, ми вразливі. Бо не використовуємо їхні нечесні методи у спілкуванні з опонентами. Тому вразливі. Але за нами правда. Тому ми сильні. А правда завжди перемагає. Тож перемога буде за молодими, чесними і справедливими народними обранцями. Якраз такі й нині є серед висуванців «Самопомочі».

З щирою повагою до прихильників Ольга Кобевко, лікар-волонтер, кандидат у депутати облради по в. о. № 61 від ВО «Самопоміч» 

1


КОМЕНТАРІ (8)

Оленька! В меру своей неопытности и невнимательности, Вы не заметили, что разговор исключительно о городской фракции. Обласная полная противоположность городской, там действительно порядочные люди, хотя есть и такие горячие как Вы. Будьте в следующий раз внимательней. Что касается народного контроля, там преданнейшие партийным идеалам люди, которые покажут всему городу что пришли работать на благо Черновчан.

avatar

Поклонник

26 листопада 2015 15:26

кобевко то та донька афериста кобевка що видає себе за журналіста, а сам строче поклйопи на людей?! тварина сімейка!

і чого це чмо приклеїлосє до УНСО? УНСОвці вам не стидоба тримати коло себе стукачку з стукачем які за гнилу кобасу брешут на людей?

прокуратура перевірте волонтйорство даних панів "добрих дорогу" чи ви чекаєте шоб вам помогли ?

avatar

Влад

26 листопада 2015 15:36

ти пані КУ_КО краще тут розкажи про підробку паспорта і як зреклася фамілії дітей і роду молдаванів , а не про прєданость партії )))))))))))) клоуниха ганьбище!

avatar

поклонику

26 листопада 2015 15:38

КОБЕВКО ПЕТРО БУВ ПОМІЧНИКОМ РИГА ПАПІЄВА І ВПРАВНО ЛИЗАВ ДУПУ РИГУ ПАПІЄВУ!

СЛАВА РИГО КОБЕВКАМ! СЛАВА ГНИЛІЙ КОБАСІ!

avatar

Юрій

26 листопада 2015 15:48

"НК" молодці, не те, що деякі 

avatar

Роман

26 листопада 2015 17:27

До міської "Самопомочі", від якої пройшли зять Чинуша і панянка з одіозного проданівського телеканалу довіри - нуль.

avatar

Кирило

27 листопада 2015 18:29

ОЛЮ, НЕ ЗДАВАЙТЕСЬ!

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "buknews.com.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e

avatar

Микола Іванович

28 січня 2016 22:14

ОЛЮ, НЕ ЗДАВАЙТЕСЬ!

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "buknews.com.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e

avatar

Микола Іванович

28 січня 2016 22:14