Дорожний закон, на якому піарилася Оксана Продан і Іван Рибак, ухвалили так, як пропонував Бурбак

Дорожний закон, на якому піарилася Оксана Продан і Іван Рибак, ухвалили так, як пропонував Бурбак

03.09.2015, 18:53

Про ухвалення закону народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ.

- Сьогодні прийняли Закон про фінансування реконструції та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення N 2315a. Мої правки включені. Тобто до закону по нормальній процедурі, без зайвого галасу і звинувачень, внесено перелік доріг Чернівецької області, - повідомив Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дороги будуть: Бурбак виконає передвиборчу обіцянку Рибака, бо є державний підхід, а є популізм

 Федорук про голосування за "дорожний експеримент": "Бурбак не може не підтримувати те, що сам ініціював"

 Президент підтримав пропозицію нардепів-буковинців, з якою Максим Бурбак за тиждень до них звернувся до прем'єр-міністра

 Бурбак знайшов гроші на буковинські дороги

Нагадаємо, раніше народний депутат Максим Бурбак, полемізуючи з деякими колегами, пояснив, який шлях ухвалення цього законопроекту вважає правильним:

 -  Натомість я, замість популізму і критиканства,  між першим і другим читання цього законопроекту вніс до нього поправки. Зокрема, пропоную на дороги загального користування Чернівецької області державного значення – Житомир-Чернівці, Чернівці-Вашківці-Путила. Це ж його обіцянка зробити дорогу через Вашківці, це його передвиборча програма.  Але, певно, забув. Добре, зробимо це за нього. Я йому допоможу виконати його передвиборчу обіцянку. І нарешті Чернівці-Заставна. Хіба її не потрібно зробити? Ось так робиться, - сказав народний депутат України Максим Бурбак у липні 2015 року. – А просто дати на Івано-Франківськ-Чернівці, де вже є 37 мільйонів, це не по державному. 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

03 вересня 2015 20:49

А це що,піар для Бурбака?

avatar

Знаючий

03 вересня 2015 21:59