'Розглядається питання': у Клічука посадовці на утриманні чернівчан чотири місяці складали відповідь Обшанському, щоб прислати відписку 'про космос планетарний'

"Розглядається питання": у Клічука посадовці на утриманні чернівчан чотири місяці складали відповідь Обшанському, щоб прислати відписку "про космос планетарний"

31.05.2022, 15:31

Фахівець з питань благоустрою в житлово-комунальному господарстві Сергій Валерійович Обшанський отримав нарешті відповідь на своє звернення до органів міської влади, зокрема, відповідальних осіб Департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко Олексій Голованов  щодо потреби усунути виявлені ним недоліки.  

За словами Сергія Обшанського, від моменту звернення 19 січня до отримання відповіді на нього 30 травня минуло понад 4 місяці. 

У документі "П'ятдесят метрів безвідповідальності", зокрема, йшлося про факти, які потребують реагування влади. 

Зокрема, потребу перевірити наявність дозвільних документів на МАФ (кіоск) по вул. Головній магазин НИВА; впорядкувати клумби по вул.Головнійвикорчувати пні по вул. Ольги Гузар, вул. Головній в район стадіону Буковина для уникнення травмування людей; вжити заходи реагування на власників рекламних конструкцій для запобігання травматизму чернівчан та гостей міста по вул. Головній; притягнути до відповідальності осіб, які допустили утворення стихійного смітєзвалища на розі вул. Головної вул. Гончарова. 

З повним текстом можна ознайомитися за посиланням: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3027017644216329&id=100007243681247

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Обшанський з війська нагадав мерові Чернівців його обіцянку розвивати велоінфраструктуру, особливо актуальну під час паливної кризи

П'ятдесят метрів безвідповідальності: МАФ у магазині "Нива", занехаяні клумби і рекламні конструкції у центрі міста, стихійне сміттєзвалище і пеньки на вулицях Головній-Ольги Гузар

Звернення від 19 січня, відповідь 30 травня: "розглядається питання", я щасливим маю бути? )) - риторично поцікавився Сергій Обшанський.  "Хлопці менеджери, просипайтеся", виходьте з кабінетів. Вже літо на дворі ????

 
Які стратегічні цілі дозволять вам наближуватися до неї, втілювати цю місію у життя? Покращити місто...
 
— Обіймання відповідної суспільно-корисної посади в органах місцевого самоврядування, наприклад директора департаментів, управлінь тощо (так, це ви вже зробили).
— Завоювання авторитету (час/досві).
— Залучення громади до участі у ваших проектах. Відкритість. Поки що сумно.
 
Ви менеджери різних рівнів, то і працювати потрібно, як ТОП, а не давати відповіді "про космос планетарний".
Як ставити досяжні цілі: модель SMART.
 
Будь-яка хороша справа починається з постановки мети, зі з’ясування того, що ми плануємо отримати у результаті. Якщо мета невизначена, розмита, то і діяти складно, і ефективність власних дій оцінити неможливо ????
 
Як то кажуть, людина на 70 % складається з води, а отже, без мети кожен з нас просто "вертикальна калюжа", і департамент інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко теж.
 
Нагадую:
S — specific — конкретна
M — measurable — вимірна
A — achievable — досяжна
R — relevant — значуща
T — time-bounded — обмежена у часі
"Береза, то береза..." ????
 
 
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.   

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com  

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених ними потреб).  

  Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

 

1