Про господарську діяльність «Калинки» Оксані Продан міг розповісти Іван Рибак, кум якого керує  підприємством, - джерело

Про господарську діяльність «Калинки» Оксані Продан міг розповісти Іван Рибак, кум якого керує підприємством, - джерело

13.10.2016, 23:56

Народний депутат України Максим Бурбак вважає, що перевіряти господарську діяльність МТК «Калинівський ринок» потрібно комплексно.

-          Вітаю прагнення народного депутата України Оксани Продан, як захисниці підприємців,  перевірити господарську діяльність МТК «Калинівський ринок». Але, думаю, що їй не потрібно було йти таким довгим шляхом, через голову. Всю необхідну інформацію могла отримати від свого колеги по фракції нардепа Івана Рибака. Саме його кум нині виконує обов’язки керівника «Калинівського ринку». І він їй все розповість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксана Продан затребувала результати аудиту "Калинки" і документи про господарську діяльність ринку

-          Шкода також, що з цієї перевірки випали 2012 та 2013 роки, коли підприємство, наприклад,  допустило нецільове використання коштів на вивіз снігу, інші порушення.  Але про це всі чомусь мовчать. Додайте до перевірки ще ці два роки, коли на ринку заправляли Сербінчук, Колегай, для об’єктивності. А ще краще порівняти роботу цього комунального підприємства до революції і після.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міська прокуратура затягує розслідування фінансових зловживань на "Калинці" часів Михайлішина, - нардеп (+ВІДЕО)

Кушнірику рекомендують звільнити директора "Калинки" Сербінчука за численні порушення (оновлено)

Максим'юк підозрює, що Сербінчук недоплатив Чернівцям 10 мільйонів

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Panas Roik

13 жовтня 2016 21:06

А що бурбак вже не депутат? 

Давай Максімка давай! Продан публічно перевіряє калинівський ринок, а ти публічно перевіряй  добробут. Все буде чесно.

А ще Максімка обнародуйте разом із Федоруком результати ревізії калинки після повені. Федорук дуже впирався щоб цієї ревізії не було, але її провели завдяки Оксані Продан та Володимиру Кулішу. Попадюки,Прокопці та інша Федоруковська і не тільки челядь засвітила десятки контейнерів у кожного і які вони надають в оренду  в даний час.

avatar

Чернівчанин

13 жовтня 2016 22:30