'Після пиятики - найбільш явний і найпоширеніший порок росіян - від головнокомандувача армією до солдата - це злодійство: усі крадуть, грабують, шахраюють', - Шарль Франсуа Філібер Масон, французький офіцер, 1798 р.

"Після пиятики - найбільш явний і найпоширеніший порок росіян - від головнокомандувача армією до солдата - це злодійство: усі крадуть, грабують, шахраюють", - Шарль Франсуа Філібер Масон, французький офіцер, 1798 р.

31.03.2022, 07:37

Згідно зі свідченнями французського офіцера Шарля Франсуа Філібера Масона на службі в Росії (1786-1796), які він оприлюднив у "Таємних записках про Росію до кінця правління Катерини ІІ та початку правління Павла І" (1798 р.), ганебна звичка злодійства притаманнна майже усім станам і прошаркам росіян. 

"Не думаю, що знайдеться на землі ще один народ, настільки схильний привласнювати чуже добро: від першого міністра до головнокомандувача армією, від лакея до солдата усі крадуть, грабують, шахраюють", - пише про росіян ХVIII століття француз Масон.  (Докладніше - див. фото). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зла воля керівника-деспота у Росії, якому ніхто не протистоїть і нещасливий, дикий та фанатичний народ, роблять цю країну дуже страшною - Франсуа Габріель де Бре, баварський посол у Росії

За душевними якостями, характером та способом життя московити - це варвари, невігласи, грубіяни й матерщильники, - Адам Олеарій, німецький посол у Персії 17 століття

"Утікайте, або драпанемо ми": як воювали московити, - свідчення Петра Петрея, посланника Швеції у Московщині 17 століття

"Біжіть або побіжимо ми": лукаві раби государя, які не виконують зобов'язань та тікають з поля бою, - Сигізмунд Герберштайн, посол Священної Римської імперії ХVI ст. про росіян

"Нема в них ані правди, ані закону": мешканців території, яку нині посідає Росія, батько історії Геродот вважав андрофагами-людожерами

Нові перехоплення телефонних розмов рашистів, які опинилися у розпорядженні СБУ, засвідчують, що за двісті з гаком років, які минули з часу розповіді   французського офіцера Шарля Франсуа Філібера Масона про росіян їхні звички мало змінилися.  

Російські окупанти деградують з кожним днем війни: уже почали ґвалтувати неповнолітніх та їсти собак
 
У розпорядженні СБУ опинилися нові перехоплення телефонних розмов рашистів, які показують їхні звірства та справжній моральний портрет.
 
Ось як цей загарбник, що веселить свою дружину, розповідаючи, що «…тут три танкиста взяли и изнасиловали 16-летнюю девчонку…». І, як зрозуміло з розмови, його дружину це неабияк розвеселило.
 
А інший розповідає батькові: «…позавчера алабая захреначили». І на здивоване батькове: «Что собак едите что-ли? Вам что есть совсем нечего?», спокійно відповідає, що сухпайки є, але ж їм м’яса хочеться, а «….кур с гусями уже похреновили».
 
Навіть у батька це викликає огиду: «Бл*, армия наша. Вообще охренеть…»
 
Так виглядає армія, якій замість чітких військових завдань ставлять безглузді цілі на кшталт «денацифікація».
 
Абсурдні цілі, фейкова міць і деморалізований особовий склад…  
 
 
Мародерство серед російських загарбників набуло величезного розмаху. Армія «асвабадітєлєй» проявляється у всій своїй «красі»
 
Про це свідчать фактично всі розмови загарбників, які перехоплює СБУ (https://t.me/SBUkr). Особливо «везучими» себе вважають ті, хто стоять у Київській області.
 
«Ты пила абсент когда-нибудь?», – запитує у своєї дівчини вояка. А на її здивоване запитання, чи він, бува, не на курорті, відповідає: «Мы вчера ограбили магазин: пива и всякой ху*ни набрали»...
 
Оскільки рашисти розуміють, що Київ їм не взяти, то ставлять для себе більш «приземлені» завдання: «Будем пивко ху*ить. У них пиво… прямо вообще ох*нное».
 
Далеких планів на майбутнє робити не береться: «Дату в ЗАГСе пока не бронируй. Пока не понятно че здесь и когда…».
 
Бо перспектива у них одна: повернутись додому у пластикових пакетах. Не найкращий одяг для весілля.

  
«Одна з найсильніших армій світу» виявилася збіговиськом мародерів і ґвалтівників
 
Самі загарбники у телефонних розмовах з близькими прямо зізнаються, що вбивають мирних українців і роблять страшні звірства. Чому? Бо «люди дичают».
Щоправда, назвати їх людьми язик ніяк не повертається.
 
Ось що у перехопленій СБУ розмові розповідає вояка з окупаційного війська РФ: «Тут люди уже дичают, не знают че делать иной раз: то с РПГ просто так еб*т, то 30-ку залпом въеб*т. В соседней вот деревне пацаны женщину взрослую изнасиловали и 16 летнюю девчонку».
 
Навіть самому загарбнику гидко від цього і він говорить, що ґвалтівників треба «расстрелять нах*й».
 
І на них обов’язково чекатиме покарання! Наші захисники зроблять усе можливе, щоб кожен рашист отримав його вчасно і в повному обсязі. Бо такі звірства ми не пробачаємо!
 
 
Невдовзі ми зметемо цей непотріб з нашої землі!
 
Перемога за нами!

Якщо воістину геббельсівська машина роспропаганди, та й то тільки для внутрішнього кацапського вжитку, ще може обдурити власний народ казочками про поганих "украінцев-бєндєровцев", то звернення до історичних джерел повністю нівелює її брехню. Хіба що припустити немовірне: "бєндєровци" самі написали головний твір "Таємні записки про Росію до кінця правління Катерини ІІ та початку правління Павла І" (1798 р.) французського офіцера Шарля Франсуа Філібера Масона на службі в Росії (1786-1796)

Неможливо навіть припустити, що це "бандєровци" водили рукою Шарля Франсуа Філібера Масона, французького офіцера, 1798 р. Хоча, зважаючи на безумство російського фюрера і його гауляйтера, який недавно оголосив полювання на "Степана Бєндєру", їхнє вільне трактування історії, цілком може бути, що незабаром Московія захоче денацифікувати також і Францію, яка мала щастя (чи нещастя?) бути батьківщиною Шарля Франсуа Філібера Масона

BukNews висловлює вдячність буковинцю, колекціонеру та досліднику старожитностей Миколі Салагору, який звернув увагу наших журналістів на це місце у творі  "Таємні записки про Росію до кінця правління Катерини ІІ та початку правління Павла І" (1798 р.) французського офіцера Шарля Франсуа Філібера Масона на службі в Росії (1786-1796)

 ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? 

1