'Не вистачає навчальних приміщень та спортивної зали': колишня підлегла закликала Клічука ветувати рішення про житлову забудову ділянки біля ЗОШ №33

"Не вистачає навчальних приміщень та спортивної зали": колишня підлегла закликала Клічука ветувати рішення про житлову забудову ділянки біля ЗОШ №33

23.12.2022, 09:55
Депутатка Чернівецької міської ради Тетяна Шепелько звернулася до Чернівецького міського голови Романа Клічука застосувати своє право вето на депутатське рішення   віддати під житлову забудову вкрай потрібну для школи земельну ділянку.
 
 
 
 
Вчергове вразило те, що сьогодні спостерігала на пленарному засіданні: депутати провалили пропозицію зарезервувати земельну ділянку для школи №33, якій у зв’язку з активною розбудовою цього мікрорайону не вистачає навчальних приміщень та спортивної зали.
 
Проголосували аби вкрай потрібну для школи земельну ділянку віддати під житлову забудову ... 100500 спроб хоча б зняти це питання з розгляду для більш детального вивчення успіху не мали, палкі заклики Степана Руденка (Пропозиція), Яни Брус (Народний контроль), Аліни Олевич (Команда Михайлішина), Валентини Радчук (Єдина Альтернатива) стати на захист інтересів дітей залишилися не почутими.
А на Шептицького, 7 повноцінного спортивного шкільного майданчика потребують аж три навчальні заклади. За 2?? роки ті, що прийшли змінювати життя чернівчан на краще і показати нам всім альтернативу, питання по Шептицького, 7 вирішити на користь громади і шкіл не спромоглися??
 
 
 
От скажіть мені, чернівчани, чим завинили чернівецькі діти нашій владі, яка вперто не вміє відмовитися від особистих амбіцій, визнавати свої помилки, а тільки киває на попередників?
 
Вкотре звертаюся до міського голови Романа Клічука. Ви – голова нашої громади. Ваш обов’язок захищати її інтереси, особливо коли йдеться про найменших чернівчан. Ви можете у цій ситуації скористатися найбільш дієвим важелем впливу міського голови – застосувати право вето. Дайте колективу школи №33 та чернівчанам надію, що у місті є влада, яка дбає дітей, про наше майбутнє!
 
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1