Бронзовий призер чемпіонату світу з карате перевірив, як Клічук тримає удар (ВІДЕО)

Бронзовий призер чемпіонату світу з карате перевірив, як Клічук тримає удар (ВІДЕО)

03.11.2022, 15:40

Наскільки міцно тримає удар мер Чернівців Роман Клічук перевірив бронзовий призер чемпіонату світу з карате, вихованець Чернівецької школи карате Назарій Пранничук.

Про це повідомив голова обласної федерації карате Олександр Пікулін. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юні чернівчани стали призерами чемпіонату світу з карате, на якому суддя з Ірану безпідставно дискваліфікував буковинку

Іранські ігрища не тільки на фронті, а й на татамі: суддя з Ірану позбавив буковинку перемоги

 ДОВІДКОВО:

Буковинські спортсмени допомогли українській молодіжній збірній здобути рекордну кількість нагород на чемпіонаті світу з карате.
 
 Вихованці спортивного клубу «Лідер» Дарія Булай та Назарій Пранничук стали бронзовими призерами змагань, що відбулися у турецькому місті Конья. Із спортсменами, а також їхніми тренерами Олександром Пікуліном та Андрієм Лазоренком, зустрівся голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Він привітав каратистів із переможними результатами.
 
«Наша збірна здобула п’ять бронзових медалей. Це найбільша кількість нагород за всю історію участі української молодіжки на світових чемпіонатах. І дві медалі у цій скарбничці – саме завдяки вам. Дякую, що гідно представляєте буковинський спорт на міжнародній арені. Бажаю не збавляти темп і впевнено рухатися до нових перемог», – сказав Олексій Бойко.
 
Голова обласної ради також вручив спортсменам Почесні грамоти.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 
 
1