Зможуть нагріти воду і покупати дітей: Чернівці поділилися із Гостомелем генераторами різної потужності

Зможуть нагріти воду і покупати дітей: Чернівці поділилися із Гостомелем генераторами різної потужності

10.05.2022, 10:10
До Чернівецької міської ради звернувся депутат Київської обласної ради Ігор Колтунов з проханням допомогти Гостомелю генераторами, адже у більшій частині міста досі немає світла.
 
Наслідки «русскава міра» тут на кожному кроці та на кожній будівлі. Розбиті вікна та знищені будівлі, вирви від снарядів та понівечена ворожа техніка.
 
Аби підтримати місто та його жителів, Чернівецька міська рада передала туди сім генераторів різної потужності.
 
- Громада бучанського району отримала сьогодні нові генератори, що допоможуть людям повернутися до прийнятного життя та налагодити побут. Як депутат Київської обласної ради хочу подякувати за неоціненну допомогу мера міста Чернівці Романа Васильовича Клічука Роман Клічук , який відповів на дзвінок та без тяганини та відмовок допоміг Київщині, - сказав Igor Koltunov. - Зраділи, коли дізнались, що наш земляк з Гостомеля відправляється на передок не з пустими руками. Один з генераторів служитиме нашому земляку у 130-му батальйоні, п'ятої роти. Слава ЗСУ.
 
 
Днями генератори доставили до Гостомеля - міста авіаційної слави України, яке прийняло страшний удар рашизму. Випічку та смаколики підготувала Мамаївська ОТГ. 
 
Радості мсцевих мешканців не було меж, коли їм сказали, що тепер вони зможуть нагріти воду і покупати дітей. Попри труднощі, люди тримаються оптимістично й беззаперечно вірять в остаточну перемогу України над рашистами.
 
Начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Тарас Думенко заявив, що це чудовий початок співпраці між громадами. І висловив сподівання, що вона лише поглиблюватиметься.
 
У Чернівцях також підготували портативну водоочисну міні станцію, яка піде на передову до Миколаївської області, де катастрофічна ситуація з постачанням якісної питної води.


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  
 
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
1