Запрацювавши нібито на 'користь міста' Продан з суворовського училища за порєбріком не забуває про захист інтересів компаній Фірташа у Чернівцях, - Бурбак

Запрацювавши нібито на "користь міста" Продан з суворовського училища за порєбріком не забуває про захист інтересів компаній Фірташа у Чернівцях, - Бурбак

03.08.2018, 16:05

Народний депутат України Максим Бурбак вважає, що залишки команди Фірташа у Чернівецькій міській раді, об’єднавшись з депутатами Батьківщини, Народного контролю, Самопомочі та Свободи, після усунення Чернівецького міського голови Олексія Каспрука, почали приймати ті рішення, які за головування містом мера не приймались, бо нібито не вистачало голосів, а тепер вже вистачає. Бо ж треба показати чернівчанам як нова влада добре керує. Водночас, нібито демонструючи свою ефективність громаді, головним завданням нового керманича, залишається захист майнових інтересів компаній Фірташа у Чернівцях.

- Батя, я стараюсь! (Чернівецька версія). Минулого тижня залишки команди Фірташа у Чернівецькій міській раді, об’єднавшись з депутатами Батьківщини, Народного контролю, Самопомічі та Свободи незаконно відправили у відставку Олексія Каспрука і з огляду на те, що їм це вдалося, потрібно треба було одразу починати показувати як рулить нова влада.

- Так ось, нове "недоразумєніє", одягши лапсердак (до речі, більше б йому пасувала гімнастьорка рідного суворовського училища за порєбріком) всівся в мерське крісло і почав рулити по–новому.

- Почали прийматись ті рішення, які за головування містом Олексієм Каспруком не приймались, бо не вистачало голосів, а тепер вже вистачає. Бо ж треба показати чернівчанам як нова влада рулить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максимюк побачив, що так звана більшість без пояснень знімає з розгляду об’ємні документи, а Продан поміняв позицію на 180 градусів

- Яскравий приклад цього рульожа побачили на останній сесії, коли розглядалась петиція, яку я особисто зареєстрував ще минулого року, щодо повернення у власність громади другої нитки газогону вартістю понад 23 млн.грн., який незаконно у 2011 році попєрєднє "нєдоразумєніє" , віддав, а чесно кажучи, подарував фірташівському Чернівціоблгазу. На відео ми бачимо як точилися «дебати» у сесійні залі і бачимо результати голосування. Рішення не прийнято.

- Тобто, запрацювавшись на "користь міста" , нібито демонструючи свою ефективність громаді, головним завданням нового керманича, якого забрали чи то від ларька чи то контейнера, одягли у білу сорочку та нарозумили грати велику політику у Чернівецькій міській раді - залишається захист майнових інтересів компаній Фірташа у Чернівцях.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Депутати перенесли розгляд петиції Бурбака з пропозицією повернути другу гілку газогону від ПАТ «Чернівцігаз»

- Ну, результати ми всі бачимо і вони ще раз підтверджують мою думку, що в міській раді почалося керування зграї, яка буде дерибанити все місто на користь команди Фірташа. Реванш відбувся і вся громада вже знає кому дякувати. Тепер головне - щоб ті 13 депутатів, які вчинили по совісті і не голосували за позбавлення повноважень законно обраного чернівчанами міського голови Олексія Каспрука, робили все, щоб остаточний дерибан міста не вдався. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній запобіжник від дерибану Чернівців командою Фірташа - 13 депутатів, які не голосували за усунення Каспрука і залишилися на боці громади, - Бурбак

PS: "недоразумєніє" - (термін чернівецького політбомонду) це представник команди Фірташа, який внаслідок кулуарних інтриг є секретарем міськради і виконує обов'язки Чернівецького міського голови.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Мовчи бурбак... Продан хоч не говорить: "Подожді", "Одну мінуточку" і т.п. І слова: "Товаріщі" теж, хоч і вчився в Московії. А ви, бурбаче виріс в жидівській родині, кров жидівська і корчите їз себе "варіята", ніби-то "патрійота"...

avatar

Юрій

03 серпня 2018 17:44

Ну, бурбачине не особо тявкать о Продане. )) Бурбачок, ты хоть на себя в зеркало смотрел, объективно? ))  Такого отвращения как ты и твой Писяй...Ну разве что ваша свинья вылизывающая тарелки   антошка Херащенко и конченный Пашинський еще могут...)) 

 чучело ты , а не депутатик.  Кто тебя серьезно воспринимает? 

avatar

Сева

04 серпня 2018 03:06

..кстати,  прикольно, "Недоразумение" оказался как раз твой Каспрук.  

avatar

Сева

04 серпня 2018 03:09

А якої біди народнообраний Каспрук за чотири роки так і не зібрав собі команду, так, як це зробив Продан? Тепер був би на коні. Все дуже просто, якщо ти не маєш підтримки більшості депутатів, то йди шукай якусь іншу роботу.

    Донедавна я з повагою і шанобливою ввічливістю відносився до Каспрука. Ходили ми, майбутні власники квартир нового будинку, що по вул. Рівненській, 10 (6 під'їзд) більше двох років в міську раду, як на роботу, просили допомоги, щоб нарешті дали нам дозвільні документи на поселення в давно вже викуплене нами житло. Каспрук обіцяв, що допоможе. Але на кожній сесії, чи виконкомі крім балачок, сварок і криків не було ніякого толку. То нащо мені такий мер потрібний? Так, він, як людина, хороший, розумний, добрий і т.п. Але як керівник міста він низдалий. 

59 сесія, на якій головував вже Продан, вразила реальними результатами. Наше питання було поставлене Проданом на голосування і невдовзі прийняте більшістю голосів ПОЗИТИВНО! А люди вже декілька років чекали на свої законні, проплачені чи до копійки помешкання. 

Що я вам хочу сказати на весь цей калейдоскоп подій,- Фірташ, Ленін, Мугабе чи Фідель Кастро - яка різниця, що там на задвірках хто з ким балакає. Головне - ми повинні бачити реальний результат успішного керівництва містом. І його проблема, якщо він не зміг згуртувати навколо себе сильну команду. Продану це вдалося. Всі решту балачки - це пусте.

avatar

Дмитро

04 серпня 2018 17:50

Пельмень-классический лузер,дятел и пропойца.Думаю,видя сегодняшние Черновцы,большинство со мной согласится.

avatar

Док

04 серпня 2018 18:41