Вижницький суд розгляне справу про перевернуті автомобілі «Козацької обласної варти»

Вижницький суд розгляне справу про перевернуті автомобілі «Козацької обласної варти»

22.10.2015, 21:10

    Громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону (ГФ) «Козацька обласна варта» інформує громадськість Буковини про початок судових слухань щодо подій, які мали місце з 13 на 14 травня 2015 року в с. Д. Шепіт Вижницького району.

Про це BukNews повідомили у прес-службі ГФ «Козацька обласна варта».

Нагадаємо, представники ГФ «Козацька обласна варта» спільно з працівниками правоохоронних органів (УМВС та Державної прикордонної служби) намагалися перешкодити незаконному вивозу деревини та здійснення профілактики щодо інших правопорушень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лопушній збурені підприємці перекинули догори колесами автомобіль «Козацької обласної варти»

Прокуратура Чернівецької області не знайшла підтвердження фактам порушень у лісовій галузі, про які заявляли громадські активісти

 В результаті подій що відбувались, місцевими мешканцями, в тому числі раніше засудженими, були нанесені тілесні ушкодження працівнику міліції під час виконання ним службових обов’язків, пошкоджене майно ГФ «Козацька обласна варта» (перевернуті два автомобілі та викрадені засоби відео та фото реєстрації) та вчинені інші правопорушення з боку нападників. Зі свого боку представники ГФ «Козацька обласна варта» вели себе стримано та опору не чинили.

    На сьогодні справа знаходиться у Вижницькому районному суді. Перше слухання призначене на 11.00  23.10.2015 року. Слухання проходить відкрито. Справу веде суддя Кириляк Антоніна Юріївна.

Хід справи будемо доводити до громадськості через місцеві ЗМІ.

1