Валентин Маніліч, якого  28 січня втретє звільнятиме обласна рада, напередодні дасть прес-конференцію

Валентин Маніліч, якого 28 січня втретє звільнятиме обласна рада, напередодні дасть прес-конференцію

26.01.2015, 17:50

Голова Чернівецька обласної ради Михайло Гайничеру підписав розпорядження "Про дату проведення третього пленарного засідання 30-ї сесії Чернівецької обласної ради VІ скликання" № 7 від 26.01.2015 р. На підставі статті 46-ї та частин 6 і 7 статті 55-ї Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частини 2.1. розділу ІІ Регламенту обласної ради  28 січня 2015 року о 10.00 годині в сесійній залі Чернівецької обласної ради (м.Чернівці, вул. Грушевського, 1) відбудеться третє пленарне засідання 30-ї сесії Чернівецької обласної ради VІ скликання. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

27 січня, о 12.00 в залі засідань облради та ОДА відбудеться прес-конференція заступника голови обласної ради Валентина Маніліча, - повідомляє прес-служба Чернівецької обласної ради.

 Нагадаємо, на другому засіданні депутати лише встигли ухвалити обласний бюджет на 2015 рік та голосували за відставку заступника голови Валентина Маніліча — не вистачило одного голосу

Пізніше погоджувальна рада керівників депутатських фракцій і вирішила повернутися до питання про відставку Маніліча.

Приводом для звільнення Маніліча з посади стало рішення Апеляційного суду Чернівецької області від 15 січня 2015 року, яким  його визнано винним у вчиненні корупційних дій. Сам Маніліч під час судового засідання заявляв, що якщо він буде визнаний винним, то сам напише заяву на звільнення та дасть прес-конференцію.

За матеріалами molbuk.ua та 0372

Раніше ми повідомляли:

Мунтян заперечив змову з Манілічем, але голос Фочук вчора був вирішальним

1