У Припрутті в автокатастрофі загинула 56-річна жителька села Магала

У Припрутті в автокатастрофі загинула 56-річна жителька села Магала

10.04.2023, 11:16
У селі Припруття внаслідок зіткнення легковика із вантажівкою, загинула 56-річна жителька села Магала. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в Вижницькому районі, в результаті перекидання мікроавтобуса «Renault Trafic», водій отримав травми не сумісні з життям, ще двох пасажирів госпіталізували до лікарні. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Попередньо працівники Чернівецького районного управління поліції та його відділення № 6 (м. Новоселиця) з’ясували, що 9 квітня, у селі Припруття, 56-річна водійка автомобіля «Volkswagen» допустила зіткнення з вантажівкою «Volvo», під керуванням 60-річного громадянина Республіки Румунія.

Від отриманих внаслідок ДТП травм кермувальницю доправили до лікарні, де під час надання їй медичної допомоги вона померла.

Як повідомила Патрульна поліція у Телеграмі, через дорожню-транспортну пригоду в селі Припруття Чернівецької області був ускладнений рух на автодорозі Н-03 Житомир - Чернівці.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою, що сталася на автодорозі Н-03 Житомир - Чернівці, в селі Припруття Чернівецької області, рух транспорту ускладнений в обох напрямках", - йдеться у повідомленні.

Патрульні забезпечують безпеку дорожнього руху та за необхідності здійснюють регулювання.

Водіїв закликають планувати маршрут з урахуванням цієї інформації.

 

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1