У ніч з 15 на 16 листопада невідомі виламали паркан на «Добробуті»

У ніч з 15 на 16 листопада невідомі виламали паркан на «Добробуті»

16.11.2013, 20:49

Хто зруйнував приватну власність, мають встановити правоохоронні органи, куди керівник «Добробуту» Михайло Прозоровський уже звернувся з відповідною заявою. Два тижні тому, нагадаємо, Чернівецька міська рада звернулася до Господарського суду Чернівецької області, вимагаючи викинути майно приватних підприємців з «націоналізованої» землі.  

Раніше ми повідомляли: Ринок "Добробут" через суд вимагатиме компенсувати господарські втрати, які він несе через втручання Чернівецької міської ради, Калинівського ринку

Господарські суди ліквідують, щоб зменшити корупцію

Найближчим часом в рамках судової реформи буде ухвалено рішення про ліквідацію всіх господарських судів України. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на високопоставлене джерело в адміністрації президента. "Ми готували такий проект давно. Найближчим часом буде прийнято рішення про передачу функцій госпсудів судам загальної юрисдикції. Днями аналогічну реформу запустили в Росії. І ми з цікавістю спостерігаємо за її реалізацією", - сказав співрозмовник агентства. Він також зазначив, що ліквідація господарських судів повинна привести до зниження рівня корупції. "Ні для кого не секрет, що останнім часом госпсуди стали епіцентром корупції і кидають тінь на всю судову систему, яка після реформи почала більш ефективно працювати", - уточнили в АП.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ваш господарський суд, закриють першим!  тыльки подумайте собі забрав майно для громади у громади? Рейдерське захоплення, а це кримінал!

avatar

Банкова

16 листопада 2013 19:35