У Кіцманській центральній районній лікарні новий головний лікар

У Кіцманській центральній районній лікарні новий головний лікар

04.05.2017, 16:35

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомив народний депутат України Максим Бурбак

- Сьогодні брав участь у представленні нового головного лікаря Кіцманської центральної районної лікарні Володимира Хромюка. І відверто зізнався, що не знаю чи вітати чи співчувати молодому перспективному головному лікарю. Сьогодні перед ним великі виклики. Це і необхідність підвищення якості медичних послуг, і кропітка праця з впровадження такої потрібної медичної реформи. Побажав наснаги і натхненної праці на благо громади. Зауважив, що хоч я і не фахівець в медичній галузі, але в зв’язку з впровадженням медичної реформи та створенням госпітальних округів настільки часто зустрічаюсь з колективами медичних закладів, що скоро ним таки стану ? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На добудову пологового відділення Хотинської ЦРЛ у держбюджеті передбачено 8 мільйонів гривень, - Бурбак

- Вчора теж мав зустріч з колективом Хотинської ЦРЛ. Також відвідав Хотинське відділення виробництва препаратів крові Чернівецького обласного центру служби крові. Цей колектив завжди підтримую. Прикро, що такої підтримки вони не відчувають від свого депутата обласної ради. За результатами зустрічі з працівниками Хотинського відділення центру служби крові, звернуся до профільного міністерства з проханням віднайти можливість зберегти відділення виробництва препаратів крові, яке до того ж може стати одним з підрозділів в складі Східного госпітального округу, - написав Максим Бурбак. 

 Як повідомляє http://freelife.cv.ua/,  Рішення про призначення головним лікарем району Володимира Хромюка було прийнято на останній сесії районної ради. Нині вже підписано контракт  районною державною адміністрацією з В.Хромюком. Дмитро Фівчук, який до цього часу виконував обов’язки головного лікаря, офіційно передав печатку закладу представленому керівнику лікарні. Участь в урочистому представленні взяли директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької обласної державної адміністрації Оксана Андрієць, народний депутат України Максим Бурбак, заступник голови райдержадміністрації Юрій Косар, заступник голови районної ради Іван Гулей, міський голова Сергій Булега, депутат обласної ради Андрій Маковей. 

  ДОВІДКОВО

Нещодавно народний депутат України Максим Бурбак мав також зустріч у Кельменецькій центральній районній лікарні. 

– У Кельменцях, де я був нещодавно, мав зустріч з колективом Кельменецької центральної районної лікарні, - розповів Максим Бурбак чернівецьким журналістам. -  Уже не було звезених людей, яких підбурювали на непродумані вчинки. Ми пройшли процедуру затвердження госпітальних округів. Чернівці ми відстояли, як ще один округ, де лікуються також чимало людей з районів області. Так сталося, що дві районні лікарні з мого округу – Заставна і Хотин – посідають перші місця у рейтингу районних лікувальних закладів, а ще дві – Кельменці і Сокиряни – останні місця цього рейтингу. Тепер потрібно усе зробити для того, щоб підтягнути  Кельменецьку центральну районну лікарню на вищий рівень. Її ніхто не закриє,  але дуже хотів би, щоб кінець цього списку виглядав дещо інакше. Це вже залежить від вас, чим я, як народний депутат, можу допомогти, щоб ви не пасли задніх. Додатковим стимулом для розвитку лікарні,  ще одним запобіжником від можливого закриття, стане створення Кельменецької ОТГ.  

1