У Чернівцях військові викликають у водіїв маршруток агресію

У Чернівцях військові викликають у водіїв маршруток агресію

20.03.2016, 16:54

Водії знову взялися за своє.

Відповідно до Меморандуму про партнерство, безкоштовно у маршрутках та тролейбусах можуть їздити учасники бойових дій, інваліди війни чи члени родини загиблого воїна.

Однак, як видно, для багатьох чернівецьких  водіїв – це не вагомий аргумент, аби таки дозволяти АТОвцям їздити безкоштовно. Уже другий інцидент такого плану трапився у Чернівцях.

Перший відбувся зовсім нещодавно, коли водія 13 маршрутки ледь не побили за те, що він вимагав грошей від військового. Зараз така прикрість трапилася у маршрутці №38. Про це у соцмережі пише Vasiliy Fochuk.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях пасажири маршрутки мало не побили водія, який вимагав плату за проїзд з пасажира-учасника АТО

Під час дискусії, водій таки здався і гроші брати у бійця передумав. Але хіба бійці повинні відстоювати свої права так?

Отож, військовий розповів у соцмережі, яка історія  його спіткала. Зайшовши у маршрутку №38, він показав посвідчення водію, але той невдоволено відмовив у проїзді й додав: «у автобусі  уже є один пільговик».  Військовий сказав: «буде ще один». Тоді водій ще дужче став грозити, але військовий увімкнув камеру й простягнув йому 20 гривень, от тоді й перевізник утихомирився. Забоявся, вочевидь.

Однак на цьому пригоди АТОвця не скінчилися, бо жіночка ззаду почала викрикувати образливі репліки в сторону військового, наче «воювали погано, того і держави у нас нема».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніякого меморандуму з перевізниками у Чернівцях не підписано. З хлопців далі вимагають грошей за проїзд" - В.Краснян

Залишається тільки поплескати у долоні тому гуманному суспільству, яке зустрічає наших військових зі Сходу. Молоти язиком куди веселіше, аніж «погано воювати».

За матеріалами www.vsemisto.info

1