У Чернівцях депутати вирішили не шукати політичних кістяків у шафі Скрябіна і задовольнили мешканців вулиці Крилова

У Чернівцях депутати вирішили не шукати політичних кістяків у шафі Скрябіна і задовольнили мешканців вулиці Крилова

29.06.2023, 13:09

Чернівчани зареєстрували петицію ще в листопаді 2022 року. Сьогодні, 29 червня, петицію розглянули депутати Чернівецької міської ради.

Петиція про перейменування вулиці Крилова в Чернівцях на вулицю імені «Кузьми Скрябіна» набрала 255 голосів з 250 потрібних, пише Медіа агентство АСС. 

Після розгляду петиції у стінах ратуші під час чергової сесії Чернівецької міської ради, депутати дали схвальне рішення щодо перейменування вулиці. Прохання чернівчан підтримали.

Щоправда, під час розгляду петиції у сесійній залі виникли суперечки через політичну діяльність Кузьми Скрябіна. Втім, депутати вирішили все ж опиратися на позицію мешканців вулиці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанатам Скрябіна нагадали підтримку ним Януковича і рекомендували міськраді не задовольняти петицію про перейменування однієї з чернівецьких вулиць на його честь

"Що на ній так цікавило Кузьму": у Чернівцях мешканці вулиці Івана Крилова збирають підписи за її перейменування на честь Андрія Скрябіна

 

Довідково. Андрій Вікторович Кузьменко (псевдонім — Кузьма Скрябін) -  народився 17 серпня 1968 року, український співак, композитор, поет, письменник, телеведучий, продюсер, актор. Лідер гурту «Скрябін». Герой України, кавалер Ордена «За заслуги» I ст.

Джерело: сайт https://acc.cv.ua/

1