У Чернівецькій обл. до пікету контрольного поста прикордонників причетні контрабандисти, - ДПСУ (+ВІДЕО)

У Чернівецькій обл. до пікету контрольного поста прикордонників причетні контрабандисти, - ДПСУ (+ВІДЕО)

20.03.2016, 21:49

Конфлікт на даний момент локалізовано.

У Чернівецькій обл. до пікет контрольного поста прикордонників стався не без участі контрабандистів. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив командир чернівецького прикордонного загону Павло Лисак.

 За його словами, ДПСУ продовжує заходи з ліквідації злочинних схем вздовж всього кордону, зокрема і на українсько-румунському кордоні.

 "За попередніми даними, організаторами пікету є протиправні елементи, з якими ми боремося. ДПСУ буде і далі посилювати заходи по охороні держкордону і ліквідації каналів діяльності злочинних угруповань", - зазначив він.

 Цей пост облаштований в такому місці, що призводить до незручностей для контрабандистів для під'їзду до кордону.

 За його словами, місцеві бояться, що на посаді стоять військовослужбовці зі зброєю. Однак він зазначив, що правоохоронці перебувають там, щоб підтримувати порядок на кордоні.

 Він не став уточнювати прізвища організаторів, тому що не має таких повноважень.

 "Я не буду коментувати це питання, але не без співучасті або безпосередньої організації цих елементів, які нахабно намагаються перетинати кордон, ми з ними боролися, боремося і будемо боротися. Хочу сказати, що заходи по припиненню правопорушення будуть досить жорсткими, аж до...ну не застосування зброї, але до застосування проти них відповідної реакції", - додав він.

 Він зазначив, що конфлікт на даний момент локалізовано, а на завтра заплановані заходи у сільській раді, щоб пояснити, що цей прикордонний наряд не несе загрози місцевим.

 Раніше повідомлялося, що в Чернівецькій області прикордонники зіткнулися з опором з боку місцевого населення, яке виступило проти встановлення контрольного поста "Красноїльськ", метою якого є затримання контрабандистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На кордоні з Румунією 50 "тітушок"-контрабандистів спробували заблокувати роботу чернівецьких прикордонників (ФОТО)

1


КОМЕНТАРІ (2)

Дивно,чому ці хлопці не служать у війську?

avatar

влад

20 березня 2016 20:39

Бий римунів - спасай Україну!

avatar

ps

21 березня 2016 15:05